Πρόκριση με άνεση για τον Παγασητικό…

Ανεβάζοντας ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παγασητικός κατάφερε να επικρατήσει δίκαια με 4-1 του Πηλέα, στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Σαρακηνού και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Αν και η αναμέτρηση ξεκίνησε με δύο πολύ γρήγορα γκολ, στο 3ο και στο 6ο λεπτό, με τον Παγασητικό να προηγείται και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν πολύ γρήγορα, το παιχνίδι έγινε…

σε πολύ κακό και σκληρό αγωνιστικό χώρο και δεν είχε καθόλου ρυθμό, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο.
Στο Β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να “μείνουν” στο παιχνίδι, ώσπου το σκορ ανέβηκε στο 3-1 και από κει και πέρα οι ποδοσφαιριστές του Πηλέα μένοντας κι από δυνάμεις, δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τίποτα περισσότερο…
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε με πλασέ ο Γιάννης Καραγιώργος, που μεταγράφηκε φέτος στον Παγασητικό προερχόμενος από τον Πανιώνιο, από πάσα του Μπραχόλι, για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Βαρσαμάς, με κλέψιμο έξω από την περιοχή και πλασέ από αριστερά.
Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 36′ με δεύτερο προσωπικό γκολ του Καραγιώργου, ο οποίος πήρε τη μπάλα λίγο μπροστά από το χώρο του κέντρου, έκανε μία κούρσα και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με όμορφο πλασέ. Αυτό ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου.
Το 3-1 έγινε στο 64′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκατζούνα από τα 35 μέτρα, που κρέμασε τον τερματοφύλακα Φύβγα και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Περιβολιωτης, με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, στις καθυστερήσεις του αγώνα.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλέανθης, Μπραχόλι, Ξηρομερίτης, Ρουσσάς (87′ Μπαρδής), Γκατζούνας, Περιβολιωτης, Τσούτσας (54′ Τ. Σίμος), Λάιος, Καραγιώργος (68′ Καράνταγλης), Κουτλουμπάσης (87′ Χριστογιαννούλας), Σίμος
ΠΗΛΕΑΣ: Φύβγας, Φώτου, Βαρσαμάς, Βαΐτσης, Αλβανόπουλος, Παπαπορφυρίου, Σιαμέτης, Αντζούρης (75′ Αναστασόπουλος), Μπάντης, Θάνος, Τσελεπίδης (46′ Δεδούσης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις