Μπούις: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

«Κάναμε αυτό έπρεπε» δήλωσε ο Φάντζιο Μπούις μετά το 5-0 κόντρα στον Πρωτεσίλαο και την πρόκριση της Νίκης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Ο τεχνικός των κυανόλευκων αναφέρθηκε επίσης στους λόγους που κράτησαν εκτός αποστολής τους τρεις ξένους της ομάδας, καθώς και στο καινούριο απόκτημα, τον Χρήστο Καρτσαμπά.

Οι δηλώσεις του Φάντζιο Μπούις:

«Κάναμε αυτό που έπρεπε. Ήταν ξεκάθαρο για το ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και σίγουρα το τελικό 5-0 αποδεικνύει ότι το αξίζαμε. Τώρα περιμένουμε την κλήρωση του πρωταθλήματος τη Δευτέρα (18/09)»

Για τον τραυματισμό του Μωϋσίδη: «Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Θα κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ξέρουμε τη Δευτέρα (18/09)»

Για τους λόγους που δεν αγωνίστηκαν οι Γιάκοβλεφ, Ντόλγκι και Σούσκιν: «Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν γιατί δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους ακόμη»

Για τον Χρήστο Καρτσαμπά ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις της Νίκης και παρουσιάστηκε επίσημα στην εκδήλωση παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της ομάδας: «Η υπόθεση της μεταγραφής του θεωρείται τελειωμένη. Είχε ακολουθήσει αυτό το διάστημα ατομικές προπονήσεις και όπως τον είδαμε στην προπόνηση, είναι σε καλή κατάσταση. Πιστεύω πως γρήγορα θα ενσωματωθεί και θα βοηθήσει την ομάδα»

Για το αν με τον Καρτσαμπά κλείνει ο κύκλος των μεταγραφών: «Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση του Καρτσαμπά, εκτός αν υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις