Πρόκριση στο β’ ημίχρονο… για τη Δήμητρα

Σε αναμέτρηση που είχε “τρελό” ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, η Δήμητρα Ευξεινούπολης επικράτησε στην Άλλη Μεριά επί του Ιάσονα με 3-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Με παίκτη λιγότερο από το 38′ έπαιζαν οι γηπεδούχοι και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι. Σε εκπληκτική κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Άλλης Μεριάς. Πολλοί φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση…

Η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα σημειώθηκε στο 38ο λεπτό, όταν ο Στεφανής βρέθηκε στο έδαφος, στο χώρο του κέντρου κι ενώ η ομάδα του βρισκόταν σε θέση επίθεσης, με τη μπάλα να βρίσκεται πολύ μακριά.
Σύμφωνα με τους διαιτητές ο Άλμπα χτύπησε εκτός φάσης τον Στεφανή, με αποτέλεσμα να αντικρίσει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Σε ότι αφορά το σκορ το 0-1 έγινε στο 52′, όταν μετά από σέντρα σουτ ο Μοράβας απέκρουσε αρχικά, όμως η μπάλα πήγε στον Κακλιά, που ψύχραιμα την έστειλα στα δίχτυα.
Το 0-2 σημειώθηκε στο 64′ από ασίστ του Αραπίτσα στον 15χρονο χαφ Τιμπλαλέξη, ο οποίος με πλασέ σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (είχε πετύχει γκολ και στον προηγούμενο αγώνα για τα μπαράζ Κυπέλλου, με αντίπαλο την Αγία Άννα).
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 83′ όταν ο Αράπιτσας εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα των παικτών του Ιάσονα, προς τον τερματοφύλακα τους, έκλεψε την μπάλα κι αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα την έστειλε στο βάθος της αντίπαλης εστίας.
ΙΑΣΩΝ ΑΛ. Μ.: Μοράβας, Μπερτζέμης (70′ Πιτσάβας), Θεοδωρόπουλος, Τζιόλας, Κοτσαλής. Τσίγκας (85′ Σπύρου), Σιφνιώτης (52′ Κουταντέλιας), Ζατσάι, Λάμπρου, Πολύζος (68′ Σαββάκης), Άλμπα.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞ: Σαρρής, Κουτσούμπας (69′ Μηλιώνης), Μπαράκου, Σιαμουρδάνης, Στεφανής, Καρατέβ, Κακλιάς (78′ Γουριώτης), Τιμπλαλέξης, Ζήσης, Αραπίτσας, Βούλγαρης, Ξηροκώστας (60′ Γαλατσίδας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις