Εκτός έδρας επιτυχία για τους Μυρμιδόνες 1-3 την Αγχίαλο

Ένα δυνατό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές του αγώνα Αγχίαλος-Μυρμιδόνες. Οι φιλοξενούμενοι ανοίξανε το σκορ στο 7ο λεπτό όταν ο Γκάμπας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του στην περιοχή και ο Μπουρνάκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι. Το 0-2 στο 40΄ αυτή τη φορά ο Μπουρνάκης έκανε σέντρα και ο Γκάμπας πέτυχε το γκολ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 68΄με τον Κολώνη…

που εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα απευθείας στα δίχτυα. Το τελικό 1-3 στο 74΄από τον Κατσαβριά με σουτ μέσα από την περιοχή.
Καλές φάσεις για τους γηπεδούχους στο 2΄ανάποδο ψαλίδι από τον Ρούλη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 12΄σουτ του Ζγατζή άουτ, στο 15΄σουτ του Καραγιώργου πέρασε άουτ, στο 31΄ ο Φούκης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σταμέλο στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του.
Στο 75΄ο Ρούλης και ο Λάμπρου αποβλήθηκαν αφήνοντας τις ομάδες τους με δέκα παίκτες. Από την ομάδα της Αγχιάλου εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Θεοχάρη.
ΑΓΧΙΑΛΟΣ(Πλατανιάς): Σοφιανός, Ρούλης, Μαυρόπουλος, Στεργίου(70΄Αγγελαδάκης), Τσαρδακάς, Τσακόγιας, Φούκης, Ζγατζής, (46΄Βέτσικας), Καραγιώργος, Τοκαλής, Τσιάρας(65΄Κολώνης)
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ(Θεοδώρου): Σταμέλος, Κουάτσκα, Σουάρες(80΄Κουτσιάμπας), Γιαννακόπουλος, Ευθυμίου, Μάντζαρης, Θεοδωρίδης(58΄Δ. Μπούρχας), Αντζούρης(70΄Κατσαβριάς), Γκάμπας, Μπουρνάκης, Λάμπρου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις