Σε γνώση του Γραμμένου η συνάντηση Μαρινάκη-Βασάλο στο αεροδρόμιο

Σε γνώση της ΕΠΟ και συγκεκριμένα του προέδρου της, Βαγγέλη Γραμμένου, ήταν, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην ομοσπονδία, η συνάντηση του επιτετραμμένου της FIFA στην Ελλάδα, Μπιορν Βασάλο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία έγινε την Τρίτη (12/9) έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

O Bασάλο ενημέρωσε ότι τον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακό, ο οποίος του ζήτησε να γίνει συνάντηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, η συνάντηση που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την αναχώρηση του Βασάλο από την Αθήνα επρόκειτο αρχικά να γίνει με τον διευθύνοντα σύμβουλου του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο, αλλά τελικά λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε, έγινε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η συνάντηση αυτή προστίθεται σε αυτήν που έγινε ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο και τον Σάββα Θεοδωρίδη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.
Κοινή συνισταμένη αυτών των συναντήσεων που κάνει ο Ολυμπιακός είναι η έκφραση παραπόνων για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται κυρίως στο κομμάτι της διαιτησίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις