Φιλική ήττα για τους Νέους της Νίκης από τον Διαγόρα

Οι αγώνες Πρωταθλήματος των τμημάτων υποδομής της Νίκης, των γεννηθέντων τα έτη 2001 και 2004 που είχαν οριστεί να διεξαχθούν το Σάββατο στο Π. Μαγουλάς αναβλήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, συνεπεία της έντονης βροχόπτωσης που προηγήθηκε.
Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Στεφανοβικείου την ίδια ημέρα, η ομάδα Νέων της Νίκης…

…ηττήθηκε με σκορ 5-0 από τον τοπικό Διαγόρα.
Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από το οποίο ο προπονητής κ. Τσόγκας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Οι νεαροί παίκτες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πόσο δυνατά, αλλά σε αθλητικά πλαίσια, αγωνίζονται οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο τοπικό Πρωτάθλημα. Η ομάδα της Νίκης είχε αρκετές απουσίες-κυρίως λόγω τραυματισμών- και πλαισιώθηκε από αρκετούς παίκτες της ομάδας Παίδων.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τα γκολ του Διαγόρα πέτυχαν οι Καπούλας στο 21΄ και 60΄, Καρατζιόλης στο 27΄, Χολέβας στο 80΄ και Καμπέρης στο 85΄.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΙΚΗ:Πύλος (46΄ Ράπτης), Χάνος(46΄ Μόσχοβος), Κουτσαρνάκης, Αποστολίδης, Σφονδυλιάς, Δημουλάς Στεργίου (46΄ Βλάχος), Χρηστίδης, Κουτσούκης, Βουρδάκης, Σιώμος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αράπης,Καραμανλής,Γαλιούρας, Αγριοτσόμπανος,Χολέβας,Πρασσάς,Γιώργης,Καρατζιόλης,Καπούλας, Καμπέρης, Καραπλιάγκος.
Στο Β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι Κουσιαρής, Κάρρος, Γαλογαύρος, Σουφλάρης.
Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Ευχαριστεί τη Διοίκηση του Διαγόρα για τη φιλοξενία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις