Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου (photos)

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα (20/09), στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, η Νίκη Βόλου. Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι καλαθοσφαιριστές έλαβαν την ευλογία του ιερέα με την ευχή να είναι γεροί και υγιείς καθ’ όλη την αγωνιστική σεζόν, που αρχίζει σε περίπου δύο εβδομάδες.

Παρών ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Φάτσης ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους ανθρώπους του τμήματος, του χρόνου να βρίσκεται ακόμη ψηλότερα. Αναλυτικά: «Πέρυσι την ίδια μέρα είχαμε κάνει δύο ευχές για την ομάδα μπάσκετ. Η μία ήταν να ανέβουμε κατηγορία και η άλλη να αυξήσουμε τα παιδιά στην ακαδημία μας. Τελικά και οι δύο στόχοι επιτεύχθηκαν. Η ομάδα παίζει στη Γ’ Εθνική κατηγορία φέτος και τα παιδιά στην Ακαδημία είναι περισσότερα. Θεωρούμε ότι και η Γ’ Εθνική δεν είναι κατηγορία για τη Νίκη. Της αξίζει κάτι περισσότερο. Με την πολύ καλή δουλειά της διοικούσας επιτροπής θεωρώ ότι θα πετύχουμε μεγαλύτερα πράγματα. Η διοίκηση της Νίκης θα είναι κοντά στην ομάδα την οποία εμπιστεύεται. Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά, τους παράγοντες και τους φιλάθλους».

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, κ. Τουτουντζόγλου ευχήθηκε να υπάρχει υγεία πάνω απ’ όλα και εφόσον η παραμονή εξασφαλιστεί γρήγορα, η ομάδα να κοιτάξει ψηλότερα. Αναλυτικά: «Σήμερα επιτελέσαμε τον καθιερωμένο Αγιασμό για την ομάδα μας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Επίσης να υλοποιηθεί ο φετινός μας στόχος που δεν είναι άλλος από μία καλή αγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αρχικά θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και από εκεί και πέρα, με πολλή δουλειά και από παιχνίδι σε παιχνίδι να δούμε πόσο πιο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε».

 Το φωτορεπορτάζ του goalpost.gr από τον αγιασμό του αντρικού τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου για την αγωνιστική σεζόν 2017-18:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις