Κακός «δαίμονας» ο Τύρναβος για τους Νέους του Ολυμπιακού Β.

Σε κακό… δαίμονα του Ολυμπιακού Βόλου εξελίσσεται φέτος ο Τύρναβος. Η ομάδα Νέων του συλλόγου, η οποία προπορεύεται στο βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ19 της Football League, γνώρισε τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, χάνοντας με 2-1 από τον Τύρναβο εκτός έδρας. Την ομάδα, δηλαδή, από…

..την οποία είχε χάσει με 4-2 και στο Βόλο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, πέρα από το γεγονός ότι στάθηκαν άτυχοι, από τη στιγμή που δύο φορές τους σταμάτησαν τα δοκάρια, έχουν και πολλά παράπονα από τη διαιτησία, τόσο για το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος τους και από το οποίο προήλθε 1-1, αλλά και για το τέρμα με το οποίο ο Τύρναβος έφτασε στο 2-1, για το οποίο οι παίκτες του Θωμά Μακρή διαμαρτυρήθηκαν πως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.
Το παιχνίδι, ωστόσο, είχε αρχίσει με τις καλύτερες προοπτικές για τον Ολυμπιακό, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Αλαμάνης παραβίασε την εστία του Τυρνάβου, ύστερα από προσπάθεια και σέντρα του Αλεξανδρή.
Ο Τύρναβος ισοφάρισε στο 35′ με χτύπημα πέναλτι, ενώ στο 65′ πέτυχε το δεύτερο τέρμα, με το οποίο πήρε τους τρεις βαθμούς. Δύο φορές ο Στέλιος Αλεξανδρής για τον Ολυμπιακό, στο 60′ και στο 75′ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Τυρνάβου, με τους «ερυθρόλευκους» να στέκονται άτυχοι, ενώ χάθηκαν και ορισμένες ακόμη καλές ευκαιρίες για γκολ από πλευράς Ολυμπιακού με τους Αραπίτσα και Αλαμάνη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξανθάς, Δημητριάδης, Καψιώτης (80′ Παπαϊωάννου), Γαρυφάλλου (70′ Μπέικος), Βλαχόπουλος, Μπούσι, Αλεξανδρής, Χασιώτης, Μπάσαρι (60′ Γκίνης), Αραπίτσας, Αλαμάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις