Ανακοίνωσε Τζήμα ο Ολυμπιακός Βόλου

Στην απόκτηση του 18χρονου Δημήτρη Τζήμα προχώρησε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Αγωνίζεται ως γκαρντ, κατάγεται από τη Λάρισα και είναι φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει τα εξής:

«Ο Ματθαίος Δημήτριος Τζήμας έχει ύψος 1.88 μ., γεννήθηκε στη Λάρισα στις 01/07/1999 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκάρντ.
Διανύει το πρώτο έτος των σπουδών του στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Βόλο (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).
Από μικρός βρέθηκε στο χώρο του μπάσκετ στις ακαδημίες του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Λάρισας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για τα παιδικά τμήματα του Σπάρτακου Λάρισας.
Την σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε με την Α.Ε. Λάρισας στην Β΄ Εθνική κατηγορία, ενώ το 2016-2017 συμμετείχε στις επιτυχίες του εφηβικού και αντρικού τμήματος του Κεραυνού Λάρισας.
Για την νέα σεζόν θα ανήκει στον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου 1937.
Ο Δημήτρης Τζήμας είναι γιός του γνωστού Λαρισαίου προπονητή Γιάννη Τζήμα.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει τον Δημήτρη στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία, καλή επιτυχία στην ακαδημαϊκή του καριέρα και επιτυχίες στο μπάσκετ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις