Με δύο αλλαγές ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στη Λαμία

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Λαμία άρχισε. Αύριο Δευτέρα (2/3, 18.00) στο ΕΑΚ του Βόλου οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Φθιώτιδας, με στόχο να την υποχρεώσει στην 3η φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα. Γεγονός, που αν συμβεί, θα φέρει τον Ολυμπιακό σε απόσταση…

…τριών βαθμών από τη Λαμία, η οποία αν χάσει τους βαθμούς στο ματς με την Αναγέννηση, θα βρεθεί να ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.
Αύριο θα αναμετρηθεί η καλύτερη επίθεση του Βορείου ομίλου, αυτή του Ολυμπιακού με 27 γκολ, με την δεύτερη καλύτερη άμυνα του ομίλου, καθώς η Λαμία έχει δεχθεί μόλις 9 τέρματα σε 18 ματς.
Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα Κυριακή (1/3) την προετοιμασία του και στη συνέχεια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Πλην του τραυματία Χερόν Μπεριάν και του μακροχρόνια τραυματία Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Ελευθερόπουλου.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να κάνει σίγουρα δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Πιερικό. Κι αυτό, καθώς επιστρέφει ο Στάθης Ρόκας και θα αγωνιστεί στον άξονα ως αμυντικός χαφ (θα μείνει πιθανότατα εκτός ο Κυζιρίδης), ενώ ο Αλέξανδρος Νικολιάς όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στη θέση του τραυματία Μπεριάν.
Από εκεί και πέρα, φαντάζει πολύ πιθανό να διατηρηθεί στο βασικό σχήμα ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ και να καθίσει και πάλι στον πάγκο ο πρώτος σκόρερ του Βορείου ομίλου – και φυσικά του Ολυμπιακού – Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις