Δωρεάν είσοδος κι Αγιασμός… στην πρεμιέρα για Σκιάθο

Με εντός έδρας αναμέτρηση θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Σκιάθου, για το φετινό πρωτάθλημα, την Κυριακή στις 13:00′ και μάλιστα με ένα ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο, καθώς θα υποδεχθεί τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, σε ένα παιχνίδι από αυτά που ξεχωρίζουν στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας. Για το λόγο αυτό και οι ιθύνοντες της νησιωτικής ομάδος, γνωρίζοντας ότι η παρουσία του κόσμου δίνει μεγάλη ώθηση σε κάθε αναμέτρηση, αποφάσισαν την δωρεάν είσοδο των θεατών, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να ενισχύσουν την ομάδα της Σκιάθου…

Άλλωστε η διοίκηση της νησιώτικης ομάδας, δεν έκρυψε καμία στιγμή ότι επιθυμεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία. Φυσικά σε αυτή την περίπτωση ο κόσμος καλείται να διαδραματίσει το δικό του ρόλο.
Επιπλέον, όπως μας ενημερώνει σχετική ανακοίνωση, θα θα τελεστή κι Αγιασμός μία ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, παρουσία όλων των αθλητών του ΑΟ Σκιάθου. Αναλυτικότερα:
“Ό Α.Ό Σκιάθου σας καλεί στο γήπεδο στην έναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο την πολύ δυνατή ομάδα του Πηρασου. Πριν τον Αγώνα θα τελεστεί αγιασμός παρουσία όλων τον αθλητών του Α.Ό Σκιάθου στις 12:00.
Θα χαρούμε πολύ να είστε όλοι εκεί και με την παρουσία σας να ενισχύσετε την ομάδα μας ως 13ος παίκτης όπως πάντα!!! Ό Αγώνας θα αρχίσει στις 13:00 και η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις