Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Ολυμπιακού Β.

Με απογευματινή προπόνηση στο ΕΑΚ Βόλου συνεχίστηκε την Παρασκευή 22/9 η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ζιώγα και των συνεργατών του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε μεγάλη βαρύτητα πάνω σε θέματα τακτικής, εν όψει του παιχνιδιού της πρεμιέρας με το Βελούχι στο Καρπενήσι.

Ο Μιχάλης Ζιώγας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του στρατευμένου Γρηγόρη Ευθυμιάδη και ήδη καταστρώνει τα αγωνιστικά πλάνα για το σχήμα που θα παρατάξει, παρότι ακόμη υπάρχουν αρκετές μέρες μπροστά. Υπάρχει, ωστόσο, ένας βασικό κορμός παικτών πάνω στον οποίο θα στηριχθεί, ενώ «παίζονται» ορισμένες θέσεις, τόσο στην άμυνα, όσο και μεσοεπιθετικά.
Σήμερα Σάββατο 23/9 οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ενώ αύριο Κυριακή στις 9 το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sports Club, το οποίο διαθέτει συνθετικό τάπητα. Κι αυτό, καθώς η ομάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί σε ανάλογες συνθήκες, καθώς το Καρπενήσι αγωνίζεται σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις