Θεοδώρου: «Νίκη και με μισό-μηδέν»

Στο trikalascore.gr μίλησε ο τεχνικός των του Διγενή Νεοχωρίου, Θάνος Θεοδώρου, όπου αναφέρθηκε στον ΝΠΣ Βόλος και το φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Νεοχώρι (2-0 το νεοσύστατο σωματείο), ενώ στάθηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με Αμβρυσσέα Διστόμου (1/10, στα Τρίκαλα).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θάνου Θεοδώρου:

Αν νιώθει ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, ένα από τα φαβορί του ομίλου: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και όσοι είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο το καταλαβαίνουν αυτό, οι απαιτήσεις της είναι επαγγελματικές και θα κυνηγήσει την άνοδο.

Από εκεί και πέρα εμείς δεν κοιτάζαμε το σκορ τόσο, ώστε να καταλάβουν οι παίκτες και να πιστέψουν ότι οι διαφορές είναι μικρές και ότι η αγωνιστικότητα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά. Σε μια-δυο φάσεις, οι οποίες ήταν καίριες, νομίζω ολιγωρήσαμε, εκεί θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να αφήνουμε καμία φάση, την οποία δεν θα παλέψουμε.

Νομίζω ότι για πρεμιέρα είμαστε πάρα πολύ κοντά από αυτά που θέλουμε από την ομάδα. Όλο αυτό θα αποδειχθεί την επόμενη εβδομάδα, καθώς πάντα η πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες, ειδικά με αντιπάλους ομάδες που είναι άγνωστες, που δεν γνωρίζαμε ότι θα είναι στον όμιλό μας.

Νομίζω ότι έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας να μάθουμε και να δουλέψουμε πάνω στη συγκεκριμένη ομάδα. Από εκεί και πέρα θα ασχοληθούμε με την ανάπτυξη, την αμυντική λειτουργία, από κάποια πράγματα είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Το κομμάτι της προσαρμογής στο αντίπαλο κάθε εβδομάδα πλέον είναι διαφορετική, οπότε θα μπορούμε να δουλεύουμε πιο συγκεκριμένα».

Για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αμβρυσσέα Διστόμου: «Νομίζω ότι κάθε νίκη με ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο είναι κάτι παραπάνω από τρίποντο. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη κι ας έρθει με μισό μηδέν. Μια νίκη είναι θετική, δίνει άλλο κίνητρο, άλλη ψυχολογία στην ομάδα, γιατί αμέσως μετά είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με άλλο ένα φαβορί (Ολυμπιακός Βόλου), ενώ την τρίτη αγωνιστική έχουμε ρεπό, που σημαίνει ότι δεν θέλουμε να μείνουμε στο ξεκίνημα μακριά. Πιστεύω θα είμαστε δυνατοί, γιατί από πλευράς δυνάμεων και τρεξιμάτων είμαστε καλά προπονημένοι. Οφείλουμε να είμαστε ουσιαστικοί και ανταγωνιστικοί σε κάθε φάση».

Liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις