Στο 94′ η Ακρόπολη νίκησε 2-1 τον Σαρακηνό

Στο παιχνίδι που άνοιξε σήμερα το απόγευμα την αυλαία της Α’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣΘ, η Ακρόπολη νίκησε με γκολ στις καθυστερήσεις 2-1 τον Σαρακηνό και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Το ματς δεν ενδείκνυτο για καρδιακούς, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το «τρίποντο» στο φινάλε της αναμέτρησης με γκολ που σημείωσε ο Μόσιος.

Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι για γερά νεύρα, με τον Σαρακηνό να είναι καλύτερος της Ακρόπολης, σε γενικές γραμμές, έχασε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως κάποια από αυτές να χαρακτηριστεί ως κλασική.
Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 58′ ο Σαρακηνός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0-1, όταν η μπάλα χτύπησε σε κεφάλι αντιπάλου και σταμάτησε στο δοκάρι του Ντίκα. Κι ενώ η Ακρόπολη απέφυγε να δεχθεί γκολ, στο επόμενο λεπτό έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Από μπαλιά του Κόκα, ο Μιχάλης Τσουκάλης με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα αυτή χτύπησε και στο δοκάρι.
Ο Σαρακηνός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και το κατέφερε στο 82′. Τη στιγμή που παίκτης της Ακρόπολης ήταν πεσμένος στην περιοχή του Σαρακηνού, το παιχνίδι συνεχίστηκε και ο Μαστακούλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα Ντίκα και με πλασέ έγραψε το 1-1.
Η Ακρόπολη, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα στο ματς και στο 94′ πέτυχε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Αυτή τη φορά έγινε το λάθος από πλευράς αμυντικών του Σαρακηνού, δίνοντας τη δυνατότητα στον Μόσιο να γίνει κάτοχος της μπάλας και μα πλασέ να δώσει τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ντίκας, Φώτου, Πασιάς, Γκαντής, Τσαντής, Κολημήτρας, Αξιώτης (52′ Τριχόπουλος), Θεοδώρου (90′ Δ Φώτου) Κόκας (70′ Σιαμέτης), Τσουκάλης, Παγώνης (60′ Μόσιος)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Σιδηρόπουλος, Τσαγκαράς, Γιαμαλής, Καλαμάτας, Μαστακούλης, Κοντοβάς, Ρακής (65′ Ρέλος), Σαμαράς (75′ Δουλάς), Γκάμπας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις