Εκατοντάδες αθλητές στο τουρνουά 3on3 στο Βόλο (71 photos)

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή εκατοντάδων μικρών αθλητριών και αθλητών απ’ όλους σχεδόν τους συλλόγους του Βόλου ολοκληρώθηκε σήμερα στην παραλία του Βόλου η πρώτη μέρα του τουρνουά 3on3 Milco cup που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η ΕΣΚΑΘ και η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.
Οι συμμετοχές των νεαρών αθλητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ενώ η παραλία του Βόλου πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα…

 

…Ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΘ κ. Νίκος Φαρμάκης τόνισε στο goalpost.gr: «Η επιτυχία της διοργάνωσης αποδεικνύει γι’ άλλη μια φορά πως ο Βόλος ξέρει να παίρνει άριστα σε σημαντικές διοργανώσεις. Ευχαριστούμε θερμά όλες τις ομάδες που έφεραν κατά δεκάδες τους αθλητές τους να συμμετέχουν στη διοργάνωση, ευχαριστούμε τους προπονητές, τους παράγοντες και ειδικά τους διαιτητές του ΣΔΚΜ που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.
Η ΕΟΚ εμπιστεύτηκε γι’ άλλη μια φορά τον Βόλο και την ευχαριστούμε γι’ αυτό. Εμείς, με επικεφαλής την ΕΣΚΑΘ πασχίζουμε πάντα για το καλό του βολιώτικου μπάσκετ και του βολιώτικου αθλητισμού γενικότερα. Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου για την άριστη συνεργασία του και στη σημερινή διοργάνωση. Πιστεύουμε πως κι άλλες κορυφαίες διοργανώσεις θα φιλοξενηθούν και στο μέλλον στο Βόλο”.
Ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργος Βλιώρας τόνισε: «Ο Βόλος συνεχίζει την παράδοση που έχει δημιουργήσει στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Γι’ άλλη μια φορά το Milco Cup 3on 3, γνώρισε τεράστια επιτυχία με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά να κάνουμε γνωστό το όνομα του Βόλου σ’ όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που επέλεξε και φέτος το Βόλο γι’ αυτό το σημαντικό γεγονός. Θεωρώ πως φανήκαμε και πάλι αντάξιοι της εμπιστοσύνης της».
Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης δήλωσε: « Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να δίνουμε την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να γνωρίζουν το μπάσκετ και να χαίρονται, παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα στην παραλία της πόλης μας. Ευχαριστούμε θερμά την ΕΟΚ που μας εμπιστεύτηκε γι’ άλλη μια φορά, την ΕΣΚΑΘ, τους διαιτητές, τους προπονητές, τους εργαζόμενους στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘ, μα πάνω απ’ όλα τους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες και τους γονείς τους για τη μεγάλη σημερινή γιορτή που θα συνεχιστεί και αύριο το πρωί στην παραλία του Βόλου».
Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις