Με πέντε γκολ πέρασε η Δήμητρα από το Αχίλλειο

Με το τρίποντο έφυγε η Δήμητρα από την έδρα του Αχιλλέα αφού πέτυχε πέντε γκολ, τρία στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο.
Το 1-0 στο 7ο κιόλας λεπτό από σουτ του Θωμαΐδη έξω από την περιοχή. Στο 12΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ποζιόπουλου ο Νικηφοράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 35΄ μετά…

…από σέντρα του Ποζιόπουλου ο σκόρερ του πρώτου γκολ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 0-3. Αμέσως μετά ο Αργυρίου με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 1-3.
Στην επανάληψη, στο 70΄ο Βογιατζής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4 με πλασέ από πλάγια θέση. Στο 75΄ο Πλασταράς εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή ο Γκιούρκης απέκρουσε και ο Χασιώτης στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-4. Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε στο 80΄ο Σιαμέτης με όμορφη ατομική ενέργεια.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μακρής, Παναγιώτου, Μόσχος, Διαμαντής, Στέκας, Χασιώτης, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Γουργιώτης(68΄Νιφορόπουλος), Πλασταράς, Αργυρίου(55΄Πίνας)
ΔΗΜΗΤΡΑ(Βουρούκος): Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης, Κ. Παυλίδης, Β.Νικηφοράκης, Ποζιόπουλος(84΄Αρτ. Νικηφοράκης), Σιαμέτης, Θωμαΐδης, Παρίσης(60΄Πιπινής), Χατζέλας, Βογιατζής(75΄Ραμαντάνης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις