Πω, πω τι Μαγνησιακός ήταν αυτός, 1-6 τον Άνθιμο Γαζή

Σε μία άτυπη επανάληψη του περσινού τελικού για τον υπερπρωταθλητή Β’ ΕΠΣΘ, οι δύο νεοφώτιστοι (Μαγνησιακός Βόλου και Άνθιμος Γαζής) βρέθηκαν αντιμέτωποι στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου Νηλείας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, σε ένα παιχνίδι που έληξε 1-6, ενώ το σκορ ημιχρόνου ήταν 0-4. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη νίκη για την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου, καθώς είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη με 1-4 επί του Ηρακλή Βόλου για την πρώτη φάση του κυπέλλου της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας.

Ακολουθώντας το επιθετικό στυλ που θέλει να επιβάλει ο προπονητής τους,  οι παίκτες του Μαγνησιακού μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν από νωρίς να πάρουν προβάδισμα στο σκορ κάτι που κατάφεραν με τη συμπλήρωση του εικοσαλέπτου, με εύστοχο πλασέ του Οικονόμου μετά από πάσα του Θεοδωρόπουλου.  

Πολύ γρήγορα έγινε και το 0-2  (26’) όταν ο Προβιάς εκτέλεσε φάουλ κι ο Κοντοβάς με κεφαλιά  έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.   

Από εκεί και πέρα τη σκυτάλη του σκοραρίσματος πήρε ο Χατζητρακόσιας, ο οποίος σκόραρε τέσσερις φορές,  με όλους τους τρόπους. Τις δύο από αυτές στο α’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 38’ και 41’, σε γκολ  που έμοιαζαν μεταξύ τους, καθώς ήταν πλασέ από  το ύψος του πέναλτι, με τη διαφορά ότι στο 0-3 η πάσα έγινε από τον Μάιπα και στο 0-4 από τον Λιάρο.

Ο Χατζητρακόσιας συνέχισε  τη “δουλειά” του και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 58’  σημείωσε το τρίτο προσωπικό του γκολ, μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος του τερματοφύλακα Σαραφίδη,  που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, για να κλείσει το “καρέ” των τερμάτων του στο 66’  με κεφαλιά, αυτή τη φορά από σέντρα του Οικονόμου.

Το τελικό 1-6 διαμορφώθηκε στα 74’ και πάλι από παίκτη του Μαγνησιακού και συγκεκριμένα τον Γκέρτσο, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την “πλασαρε” στην εστία του.

Από την πλευρά του Άνθ. Γαζή υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία κάνοντας λόγο  κυρίως για δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν υπέρ τους, αλλά και για πολλά άλλα λάθη που επηρέασαν την εικόνα του αγώνα, κατά την εκτίμησή τους.

Σκόρερ: 20’ Οικονόμου, 26’ Κοντοβάς, 38’- 41’- 58’- 66’ Χατζητρακόσιας

Διαιτητής: Ρούσσης

Βοηθοί: Π. Αναστασίου , Θ. Τασιόπουλος

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γ. Σαραφίδης, Ξηροφώτος (46’ Μπόγιαν), Αλεξίου, Κωστάκης, Κουτσουνίδης (46’ Ταφίλης), Παρασκευάς, Ε. Σαραφίδης , Παπαδόπουλος (65’ Δαμάσκος), Δημόπουλος (65’ Καρούτσος), Τζήμας, Κίτσας

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Τσένα, Γκέρτσος, Κοντοβάς, Προβιάς, Λιάρος, Μάιπας (70’ Τσιάνος), Οικονόμου (75’ Μιχαλόπουλος), Θεοδωρόπουλος (82’ Μυλωνάς), Δεμίρης (82’ Τσιγαρίδας), Χατζητρακόσιας

*Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης,  όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλο παιχνίδι,  το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού ψήφισαν τον καλύτερο παίκτη  του αγώνα, με τον άτυπο τίτλο να δίνετε στον Χατζητρακόσια, που μάλλον τον δικαιούται με τα τέσσερα τέρματα που σημείωσε.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις