Ήταν αποτελεσματικός ο Ηρακλής και πήρε το «τρίποντο»

Στον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο του Βασδέκειου, ο Ηρακλής Βόλου επικράτησε με 3-0 του Παγασητικού Αλυκών, καταφέρνοντας να προηγηθεί με την κεφαλιά του Νούσια στο 21′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκάγκα. Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο Ασλάνογλου με σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή, έπειτα από βολέ του Κεφαλά, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 93′ ο Πετρόπουλος με ψύχραιμο κοντινό πλασέ από βαθιά μπαλιά του Γκάγκα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Παγασητικός, έχασε τα «πατήματα» του, μη καταφέρνοντας να επιστρέψει ποτέ στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να επέλθει η ήττα από τον Ηρακλή Βόλου.

Σκόρερ: 21′ Νούσιας, 33′ Ασλάνογλου, 93′ Πετρόπουλος
Διαιτητής: Δημητριάδης
Βοηθοί: Μπαρτζιάλης, Σφυρής

ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ: Κεφαλάς, Μπέσσας, Στεργιόπουλος, Ρόκας, Στρούγγης, Γκάγκας, Νούσιας, Μπάμπα (63′ Κατσαμπέκης), Σατελιάν (32′ λ.τρ. Θάνος, 73′ λ.τρ. Κακάλιας), Πετρόπουλος, Ασλάνογλου (92′ Λιόλιος).
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ ΑΛΥΚΩΝ: Κλεάνθης, Μπραχόλι, Θ. Σίμος (51′ Χαλκίδης), Ξηρομερίτης, Γκατζούνας, Κικής, Καρπέτης (46′ Σίμος Α.), Λάιος, Καραγιώργος (62′ Καράδαγλης), Κουτλουμπάσης, Ρουσσάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις