Απέδρασε με το διπλό η Σκιάθος (photos)

Άλλο ένα σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε η ομάδα της Σκιάθου, αυτή τη φορά απέναντι στον Πανιώνιο με 1-2 αφήνοντας έτσι την απροσδόκητη εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Μαγνησιακό στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Κακό θέαμα και ανούσιο ποδόσφαιρο.

Το πρώτο μέρος της σημερινής αναμέτρησης σίγουρα, θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα καθώς οι φάσεις μπροστά από της δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Σκέμπι με περίτεχνη ενέργεια απέφυγε τους αντιπάλους του, πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον αμαρκάριστο Δ. Μιαρίτη όμως το σουτ που επιχείρησε εντός περιοχής έφυγε ψηλά άουτ. Στο 22ο λεπτό της συνάντησης ήταν η σειρά του Πανιωνίου να απειλήσει με τον Λυρίτση να παίρνει την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ανγκόλι, όμως η μπάλα βρήκε στα σώματα και έφτασε άνετα στην αγκαλιά του Νικολαϊδη. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία καλή ευκαιρία μπροστά από της δύο εστίες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του α’ μέρους.

panionios-skiathos-1-2 2015-03-01 066

Δεκαπέντε λεπτά ήταν αρκετά.

Στο δεύτερο μέρος και μέχρι το 65ο το παιχνίδι συνέχιζε να είναι άχρωμο και ανούσιο. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Πανιώνιος, έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Συγκεκριμένα έπειτα από γέμισμα του Γ. Στ. Μπασδάνη, ο Αρβανίτης με το κεφάλι έβγαλε τον Πέτση τετ-α-τετ με τον Νικολαϊδη όμως ο επιθετικός των γηπεδούχων λειτούργησε μάλλον σαν αμυντικός, καθώς έστειλα την μπάλα πολύ πλάγια άουτ από την εστία των φιλοξενουμένων. Ότι δεν κατάφερε ο Πέτσης, το πέτυχε ο Λυρίτσης στο 74’ με δυνατό σουτ εντός περιοχής έπειτα από μακρινό πλάγιο-ασίστ του Γ. Στ. Μπασδάνη γράφοντας έτσι το 1-0. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ όμως, καθώς στο 76’ ο Σκέμπι έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει από κοντά τον Καγιάννη φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια και κάνοντας το 1-1. Ενώ στο 84’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σκέμπι, ο Ν. Μιαρίτης επωφελήθηκε από την ασταθή επέμβαση του Καγιάννη και με προβολή έγραψε το τελικό 1-2.

panionios-skiathos-1-2 2015-03-01 048

 Συνθέσεις:

Πανιώνιος: Καγιάννης, Δαμάσκος (85′ Γ. Αθ. Μπασδάνης), Γ. Στ. Μπασδάνης, Ανγκόλι, Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Καραγιώργος (66′ Κωστούλας), Κ. Μπασδάνης, Μοσχούδης (90′ Γκριναφίδης), Πέτσης, Λυρίτσης.
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Κανταράκιας (53′ Τσάγγαρης), Γκίνης (64′ Ζάνης), Ντερβίσι, Γκάγκας, Σκέμπι, Αραμπάτζης (75′ Φερετζέλης), Ν. Μιαρίτης.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα: Πανιώνιος – Σκιάθος 1-2 με το φακό του goalpost.gr (62 photos)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις