Πρεμιέρα με “τεσσάρα” για Πρωτεσίλαο, επί της Αγ. Παρασκευής

Με το εντυπωσιακό 4-0 έκανε πρεμιέρα ο Πρωτεσίλαος επικρατώντας επί της Αγ. Παρασκευής, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Πτελεού, με τα τρία γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο και το τέταρτο με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Η ομάδα του Θανάση Μπίλη, που είχε την πρώτη του παρουσία σε αγώνα πρωταθλήματος, κατάφερε την άνετη επικράτηση αν και ακόμη για την ομάδα του…

έμπειρου τεχνικού υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με τη μη συμμετοχή αρκετών ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Παρόλα αυτά, οι 14 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του ο Θ. Μπιλης, έδωσαν ότι καλύτερο είχα προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη.
Από την άλλη πλευρά οι νεαροί παίκτες της Αγίας Παρασκευής αν κι έκαναν τη δική τους προσπάθεια, έχοντας πολλά τρεξίματα, ουσιαστικά δεν κατάφεραν να μπουν στο παιχνίδι σε κανένα σημείο του και μοιραία υπέστησαν βαριά ήττα.
Το σκορ άνοιξε στο 12′ από πάσα του Βαλωτή και πλασέ του Παπαδόπουλου, για να έχουμε αντιστροφή ρόλων στο 18′ με τον Παπαδόπουλο να κάνει την πάσα και τον Βαλωτή να σημειώνει το 2-0
Πριν την λήξη του ημιχρόνου είχαμε το 3-0 (42′)με το εντυπωσιακότερο γκολ της αναμέτρησης, όταν ο Μαρικλέν έκανε ατομική ενέργεια περνώντας τρεις αντιπάλους κι ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με περίτεχνο πλασέ, στην απέναντι γωνία, βάζοντας και εσωτερικό φάλτσο και στέλνοντας την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της Εστίας του Ζήγρα.
το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε και πάλι με γκολ του Μαρικλεν, ο οποίος αυτή τη φορά σκόραρε με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος λάθος εκτίμηση των αντίπαλων αμυντικών, που δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα όταν έγινε βαθιά μπαλιά, αυτή έσκασε στο έδαφος και κατέληξε στο σκόρερ του Πρωτεσιλάου, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Σκόρερ: 12′ Παπαδόπουλος, 18′ Βαλωτής, 42′- 48′ Μαρικλέν
Διαιτητής: Νικολόπουλος
Βοηθοί: Γόργορης, Αντωνίου

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Ι. Λάμπος, Α. Λάμπος, Μιχόπουλος, Χασιώτης, Σιαμανίκος 80′ Χριστοδούλου), Σούδης, Μαρικλέν ( 75′ λ. τρ. Γουριώτης), Παναγιώτου (65′ Λεϊμονής), Βαλωτής, Παπαδόπουλος
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Παναγιώτου, Κλώθος, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Λιάτσικος, (62′ Μεγαγιάννης), Καραγιάννης, Τσίλογλου (52′ λ. τρ. Παπαδήμος), Κούκιος, Μαρμαρινός (59′ Τρίμης), Δημακόπουλος (70′ Κατσαγεωργίου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις