Ο Πηλέας νικητής στο ντέρμπι με Ακρόπολη

Ο Πηλέας ήταν ο μεγάλος νικητής στο σημερινό ντέρμπι με την Ακρόπολη Σέσκλου, καθώς επικράτησε με 3-1 σε ένα χορταστικό παιχνίδι και ένα σκορ που αδικεί τους φιλοξενούμενους που αγωνίζονταν με αρκετές απουσίες.

Καθολική υπεροχή η Ακρόπολή ισόπαλο το ημίχρονο.

Στο α’ μέρος οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Σεσκλιωτών, έπαιζαν στρωτό ποδόσφαιρο, έβγαζαν φάσεις όποτε ήθελαν με κύριο εκφραστή τους των αρχηγό-ηγέτη της ομάδας Κ. Κολυμήτρα, ενώ η ομάδα του Σούλη Κατσικαδάμου προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της εντός αγωνιστικού χώρου. Μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κ. Κολυμήτρας επιχείρησε το σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Τριανταφύλλου όμως η μπάλα έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο. Ενώ στο 13′ είχαμε την φάση του αγώνα καθώς οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον νεαρό Τασούδη, με τον επόπτη να ακυρώνει ως οφ-σάιντ το γκολ αυτό γεγονός που ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων από τον πάγκο της Ακρόπολης. Στο 27′ είχαμε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Κ. Κολυμήτρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πηλέα, όμως το σουτ-λόμπα που επιχείρησε είδε να καταλήγει σε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Αλβανόπουλου με το κεφάλι πάνω στην γραμμή και με εξουδετερωμένο τον Τριανταφύλλου. Κόρνερ με το οποίο έγινε και το 0-1 καθώς ο νεαρός Μ. Τσούτσας με προβολή πρόλαβε τους πάντες και άνοιξε το σκορ. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στους ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Τάχου, όμως σε μία ανυποψίαστη φάση λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Πηλέας έφτασε στο 1-1. Συγκεκριμένα στο 39′ ο Ζουλέκου βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ακρόπολής και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον νεαρό Μιχέα.

Νεύρα, εντάσεις και ποιο ουσιαστικός ο Πηλέας

Το γκολ που πέτυχε η ομάδα του Πηλέα λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, έδωσε μεγαλύτερη ώθηση στους ποδοσφαιριστές του και κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να εκμεταλλευτούν εις το έπακρο άλλες δυο στιγμές αδράνειας στην αμυντική λειτουργία της Ακρόπολής. Συγκεκριμένα στο 60′ έπειτα από κόρνερ του Ζουλέκου, ο Α. Ματθαίου εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα των φιλοξενουμένων και με προβολή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1. Αλλά και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Μπραχιμάϊ έφυγε στην κόντρα και με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 3-1, φάση στην οποία αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο σκόρερ για τον πανηγυρισμό του(έβγαλε την φανέλα του).

Συνθέσεις:
Πηλέας: Τριανταφύλλου, Χονδρός, Καναράς(25′ λ.τρ. Ε. Ματθαίου), Ζουλέκου (75′ Δ. Μπρισμπέος), Αλβανόπουλος, Βαϊτσης, Κατσικαδάμος, Α. Ματθαίου,Κ. Μπρισμπέος, Θάνος (53′ Χατζησταματής), Μπραχιμάϊ.
Α.Σ. Ακρόπολη Σέσκλου: Μιχέας, Αξιώτης, Παπάς, Αν. Τσούτσας, Παρίσης, Φώτου, Πασσίας, Μπέκος, Τασούδης(85′ Στύλλας), Μ. Τσούτσας, Κ. Κολυμήτρας.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις