Φιλικό με την Αγία Άννα δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο το Βελούχι στο Καρπενήσι.

Οι “ερυθρόλευκοι” σήμερα στις 19 00 αντιμετωπίζουν σε φιλικό παιχνίδι την Αγία Άννα στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sports Club, προκειμένου να εξοικειωθούν στις γηπεδικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (το στάδιο Καρπενησίου διαθέτει συνθετικό τάπητα).
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μιχάλης Ζιώγας, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του στρατευμένου Γρηγόρη Ευθυμιάδη.
Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με το σχήμα που θα ξεκινήσει στο εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στο Βελούχι.
Οι “ερυθρόλευκοι” θα κάνουν μία ακόμα προπόνηση στο Βόλο σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sports Club την Παρασκευή 29/9.
Aξίζει να σημειώσουμε, πως η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι το Σάββατο και θα προπονηθεί την ίδια μέρα στο στάδιο του Καρπενησίου, παίρνοντας μία γεύση από το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής (1/10) με το Βελούχι.
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε το Βελούχι σε φιλικό παιχνίδι πριν από ένα μήνα, στις 21 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό και είχε νικήσει με 3-0, με τέρματα των Γιώργου Θέου, Ανδρέα Κόκα και Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς. Βέβαια, αλλο εκείνο το παιχνίδι και άλλο αυτό της προσεχούς Κυριακής. Οι ομάδες έχουν δουλέψει στο διάστημα αυτό και αναμένεται να παρουσιαστούν διαφορετικές σ’ ένα επίσημο ματς, με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να ξεπεράσουν και το άγχος της πρεμιέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις