«Πιο καθαρό φέτος το πρωτάθλημα της Football League»

Για τη Β’ Εθνική μίλησε στη συνέντευξη Τύπου από την Πάτρα που βρίσκεται, για τη διεκδίκηση παράκτιων μεσογειακών αγώνων του 2019, ο Υφυπουργός Αθλητιμού. Ο κ. Βασιλειάδης σε ερώτηση που του έγινε για την δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόνισε πως

θα διεξαχθεί ένα πιο καθαρό πρωτάθλημα εφέτος και ότι θα βρεθεί η λύση, στο ζήτημα της χορηγίας της διοργάνωσης. Αναλυτικά:
«Στη Football League έχουμε πρόβλημα, υπάρχει δυσκολία με την εξεύρεση χορηγού όμως είμαι αισιόδοξός πως μπορεί να δυσκολευτούμε αλλά στο τέλος θα βρούμε λύση. Πιστεύω πως με τις γενναίες αποφάσεις που έχουμε πάρει και τις αλλαγές που θα γίνουν από τη νέα περίοδο αλλά και με την παρουσία σοβαρών ανθρώπων όπως είναι αυτοί της Παναχαϊκής, θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Επίσης πιστεύω πως θα έχουμε ένα καθαρότερο πρωτάθλημα εφέτος, η παρουσία σοβαρότερων ανθρώπων μας προϊδεάζει για αυτό και εκτιμώ πως η Football league θα γίνει πάλι αξιόπιστη.
Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι πέρσι πολλά παιχνίδια της κατηγορίας είχαν υψηλές τηλεθεάσεις, κάτι που δείχνουν πως υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Και με την ευκαιρία να πούμε ότι φέτος η ΕΡΤ είναι δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό, είναι διπλά στο ποδόσφαιρο, δίπλα στο μπάσκετ, στο βολει, στο χάντμπολ και φέρνει τον ελληνικό αθλητισμό στο σπίτι της ελληνικής οικογένειας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις