Αρ. Γιαννούτσος: “Να πρωταγωνιστήσουμε, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο…”

Από την προηγούμενη εβδομάδα ο Άρης Γιαννούτσος έχει αναλάβει προπονητής στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, διαδεχόμενος τον Χρήστο Κολημητρα. Πρωταρχικός στόχος του νέου προπονητή για την ομάδα της Άλλης Μεριάς είναι να παρουσιάσει ένα σύνολο έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος, έτσι ώστε ο Ιάσονας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο έμπειρος προπονητής, δήλωσε σχετικά στο goalpost.gr…

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ιστορικής ομάδας για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω προπονητής του Ιάσονα και να εργαστώ κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες. Καταπληκτικές εγκαταστάσεις, πολύ καλό υλικό κι ανθρώπους, που κάνουν ευκολότερο το έργο ενός προπονητή.
Από την πρώτη μέρα αρχίσαμε δουλειά, για να παρουσιαστούμε έτοιμοι και δεμένοι ως ομάδα, με την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν.
Όλοι μαζί, αθλητές, διοίκηση και προπονητικό τιμ, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έθεσε η διοίκηση. Να πρωταγωνιστήσουμε, αλλά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, που θα το χαιρόμαστε όλοι”.
Στην ως τώρα πορεία του ο Άρης Γιαννούτσος έχει εργαστεί ως προπονητής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου για δύο χρόνια, της ΑΕ Διμηνίου δύο χρόνια, στο Νηλέα ένα χρόνο, ενώ συνεργάστηκε με τους Κ. Σταματίου στην Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου καιι Ντ. Κουκουβίνο στην ΑΕ Διμηνίου ένα χρόνο.
Ως πρώτος προπονητής έχει παρουσίας στον Ιωλκό δυο χρόνια, Ριζόμυλο ένα χρόνο, Νηλέα κι Αθλητική Ένωση 2002, από ένα χρόνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις