Πετυχημένο τεστ ενόψει πρεμιέρας για Ολυμπιακό Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε φιλικό παιχνίδι στις εγκατασάσεις του Olimpico Sport Club με την Αγία Άννα, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, επιλέγοντας ένα γήπεδο με συνθετικό τάπητα, ώστε να εξοικειωθεί με τις γηπεδικές συνθήκες που θ’ αντιμετωπίσει την Κυριακή, αγωνιζόμενος στο Καρπενήσι με το Βελούχι… 

Στο α’ μέρος ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, βρισκόταν διαρκώς στην επίθεση κι αναζητούσε το γκολ. Απέναντί του είχε ένα αντίπαλο που είχε “επενδύσει” στο ανασταλτικό κομμάτι, με τον προπονητή Σωτήρη Πετσιμέρη να δοκιμάζει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, όπως η ομάδα του Ολυμπιακού που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν στο 7′ όταν σουτ του Βαρούχα πέρασε άουτ, όπως συνέβη και στο 13′ σε σουτ του Θεού αυτή τη φορά. Ο ίδιος παίκτης στο 18′, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει σωστά προσπάθεια του Σεχολάρι, καθώς σουτ που επιχείρησε στο τελείωμα της φάσης κατέληξε και πάλι άουτ.
Η επόμενη καλή στιγμή ήταν στο 33′ όταν ο Σέτος εκτέλεσε φάουλ, με τον τερματοφύλακα της Αγίας Άννας, Αϊντίνι, να μπλοκάρει τη μπάλα.
Το σκορ άνοιξε στο 38′, όταν ο Καραμπάς έκανε σέντρα από δεξιά κι ο Σέττος με κεφαλιά, μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.
Τρία λεπτά πριν βγει το ημίχρονο (42′) ο Σεχολάρι έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά, γύρισε την μπάλα στην περιοχή κι ο Σέττος με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το δείκτη του σκορ στο 0-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός Β. άλλαξε όλη την ενδεκάδα του και φτάνοντας στο 54′, ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Μέμου με τον Λούγκο, αυτός γύρισε την μπάλα στον Καράμπελα κι ο τελευταίος με σουτ σημάδεψε σωστά στην αριστερή γωνία, κάνοντας το 0-3.
Ακολούθησε στο 71′ δυνατό σουτ του Καρβούνη, από το ύψος της περιοχής, το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Συκιώτης. Στο 83′ ο Πολυχρονιάδης έκανε μπαλιά από δεξιά, ο Αλαμάνης πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα, “τσιμπώντας” τη μπάλα με το μυτάκι και στέλνοντάς τη στα δίχτυα, διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Τσίρος, Στεργιόπουλος, Πετσιμέρης, Αλεξανδρίδης, Σερ. Τσιουρέλης, Λίτσος, Φιλατζικιώτης, Κανδύλας, Κ. Τσιουρέλης, Νιαώτης
Στο β ΄μερος χρόνο συμμετοχής πήραν οι Συκιώτης, Πανόπουλος, Βογιατζής, Μπούρντα, Κωτούλας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α’ ημίχρονο): Καραγκιολίδης, Καραμπάς, Α. Κόκας, Κραγιόπουλος, Νόνης, Τόσκας, Βασίλιεβιτς, Βαρούχας, Σέτος, Σεχολάρι, Θέος (23′ Καράμπελας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β’ ημίχρονο): Κούτσικος (77′ Κωνσταντίνου), Γελαδάρης (77′ Πολυχρονιάδης), Αγγελής, Χατζόγλου, Παπαϊωάννου, Δ. Κόκας (77′ Σιγαλάκος), Λούγκος (77′ Πατσής), Καρβούνης, Καράμπελας (68′ Ζάχος), Μέμος, Αλαμάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις