Πρώτο δείγμα θετικό για Πρωτεσίλαο

Για την ομάδα του Πρωτεσιλάου η φετινή χρονιά αποτελούσε ένα στοίχημα.  Μετά από δυόμιση χρόνια,  νέος προπονητής βρέθηκε στην άκρη του πάγκου, ενώ και τα δεδομένα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχεδόν κάθε χρόνο, με τις απουσίες στο ρόστερ αυτή την εποχή,  λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κάποιων ποδοσφαιριστών,  συνέθεταν ένα μυστήριο για την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το δείγμα, μέσω της διαδικασίας του Κυπέλλου δεν ήταν ασφαλές, καθώς ο Πρωτεσίλαος αντιμετώπισε τη Νίκη Βόλου, ομάδα σαφώς πιο έτοιμη κι ανώτερη, αφού αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επομένως και ο αποκλεισμός ήταν μάλλον αναμενόμενος και φυσιολογικός.

Έτσι, για το Θανάση Μπίλη που φέτος το καλοκαίρι ανέλαβε την ομάδα του Πτελεού, το παιχνίδι της πρεμιέρας θα αποτελούσε ένδειξη για το τι μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του.  

Το “δείγμα” ασφαλώς και ήταν θετικό, καθώς βγάζοντας περισσότερο ψυχή και φιλότιμο, οι ποδοσφαιριστές του Πρωτεσιλάου κατάφεραν καλύψουν τις όποιες αδυναμίες τους και να επικρατήσουν της Αγίας Παρασκευής με 4-0, αν και ήταν διαθέσιμοι μόλις 14 από αυτούς.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε για τον Πρωτεσίλαο, μάλλον κάτι καλό έχει γίνει, παρά τα όποια προβλήματα κι έτσι δικαιούνται οι υπεύθυνοι της ομάδας να βλέπουν το μέλλον ευοίωνα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις