Κομπότης: «Δεν έχω σχέση με στημένα, δεν έχω παίξει ποτέ μου στοίχημα»

Με την απολογία του ισχυρού άνδρα του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, ο οποίος κατηγορείται για δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό, συνεχίστηκε την Πέμπτη (28/09) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες την τριετία 2008-2011, γνωστό και ως Koriopolis.

Διαβάστε τι υποστήριξε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κ. Κομπότης:

«Μου έχει στοιχίσει πολύ αυτή η ιστορία. Εγώ δεν έχω σχέση με όλα αυτά. Δεν έχω σχέση με στημένα παιχνίδια. Δεν έχω παίξει ποτέ μου στοίχημα. Δεν είμαι τζογαδόρος, δεν πάω ούτε στο καζίνο.

Τον Τσακογιάννη δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Στο Ηλιούπολη-Λεβαδειακός είχε πολύ δυνατό άνεμο που έπαιξε ρόλο. Το φυσιολογικό ήταν να έρθει 2-6 ή 2-7. Με πειράζει μόνο το ηθικό κομμάτι. Μου άνοιξαν τους λογαριασμούς που είχα από το 1991 και δεν βρήκαν τίποτα.

Στο συγκεκριμένο ματς είχα διακόσιους σφυγμούς. Αν είχε ακουστεί οποιαδήποτε φήμη, θα ήμουν ήρεμος, δεν θα ήμουν έτσι. Στο ημίχρονο πήγα και στα αποδυτήρια και έβαλα τις φωνές στους παίκτες.

Πάρτε για παράδειγμα το ΑΕΚ-Ολυμπιακός που έγινε την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 0-2 και τελικά νίκησε η ΑΕΚ με 3-2. Και μιλάμε για δύο ισοδύναμες ομάδες. Ενώ ο Λεβαδειακός είχε μεγάλη διαφορά με την Ηλιούπολη.

Στα αθλητικά όργανα δικαιωθήκαμε και αποδείχτηκε ότι είμαστε πεντακάθαροι»!

soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις