ΝΠΣ Βόλος: “Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, είναι γιορτή”

Ανοίγει αύριο Σάββατο η αυλαία στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με την αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλος με τον Αστέρα Ιτέας στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος με ανακοίνωση που εξέδωσε εν όψει της αυριανής αναμέτρησης αναφέρει τα εξής:

«Η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Volos NFC ξεκινά αύριο στις 4.00 μ.μ. με την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Ιτέας. Η διοίκηση του Volos NFC καλεί όλους τους μικρούς μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους να βρεθούν δωρεάν στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης, ώστε να χαρούμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας άθλημα, το ποδόσφαιρο.
Γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά, είναι διασκέδαση, είναι γιορτή και σκοπός όλων εμάς στον Volos NFC είναι να χαιρόμαστε, να διασκεδάζουμε και να γιορτάζουμε σε κάθε αγώνα της ομάδας μας.
Σημειώνεται ότι στα παιδιά, κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του γηπέδου, θα μοιραστούν δωρεάν μπλουζάκια στα χρώματα της ομάδας, ενώ θα τους δοθεί και από ένα αναψυκτικό ή χυμό.
Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Ύδρας) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και το πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη)».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις