Χρυσό ο ΝΟΒΑ στο Ομαδικό στους Χειμερινούς αγώνες συγχρονισμένης Κορασίδων Β’

Σπουδαία επιτυχία για το ΝΟΒΑ στη συγχρονισμένη κολύμβηση. Ο βολιώτικος όμιλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ομαδικό στους Χειμερινούς αγώνες Κορασίδων Β’ στη συγχρονισμένη κολύμβηση, ενώ και στα υπόλοιπα αγωνίσματα έκανε εξαιρετική εμφάνιση.
Οι Χειμερινοί…

…αγώνες Κορασίδων Β’ διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης και συμμετείχαν συνολικά 186 αθλήτριες από 16 σωματεία. Πιο αναλυτικά έλαβαν μέρος 23 Ντουέτα, 13 Ομαδικά, 151 αθλήτριες στις Φιγούρες και 35 στα Αστέρια.
Ο ΝΟΒΑ έκλεψε την παράσταση στο Ομαδικό, όπου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά στην ιστορία του στη συγκεκριμένη κατηγορία. Την ομάδα αποτελούσαν οι Αποστόλου Αλεξάνδρα-Ραφαέλα, Γκαγιάννη Νεφέλη-Αικατερίνη, Ιωάννου Χρυσούλα, Κουτσελίνη Αναστασία, Μπουντούκου Μαρία, Καραγιάννη Κυριακή, Δεληγιάννη Ελένη και Τσέντζου Παρασκευή.
Στον τελικό του Ομαδικού αγωνίστηκε και η δεύτερη ομάδα του ΝΟΒΑ με τις Ζωή Καράγγελου, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Παγώνη και Έλενα Φράγγου. Εδώ σημειώνεται πως βάσει του κανονισμού της ΚΟΕ δεν μπορεί ένας σύλλογος να κερδίσει μετάλλια με δύο ομάδες στο ίδιο αγώνισμα, ανεξάρτητα των ομάδων που δηλώνει.
Όσον αφορά τα Ντουέτα ο ΝΟΒΑ παρέταξε τρεις ομάδες, από τις οποίες οι δύο πέρασαν στον τελικό. Εκεί η ομάδα που απαρτιζόταν από τις Κουτσελίνη Αναστασία, Γκαγιάννη Νεφέλη-Αικατερίνη και Ιωάννου Χρυσούλα (αναπληρωματική) κατέλαβε την 6η θέση. Οι εν λόγω κοπέλες στα προκριματικά ήταν τρίτες στην κατάταξη. Η δεύτερη ομάδα με τις Αποστόλου Αλεξάνδρα-Ραφαέλα και Τσέντζου Παρασκευή, στα προκριματικά ήταν στην 6η θέση, ενώ στην τελική κατάταξη τερμάτισαν ένατες.
Η τρίτη ομάδα με τις Καραγιάννη Κυριακή, Δεληγιάννη Ελένη και Μπουντούκου Μαρία (αναπληρωματική) στη σύνθεσή της, παρότι πληρούσε τις προδιαγραφές για να συμμετάσχει, εν τέλει λόγω του ισχύοντος κανονισμού δεν έλαβε μέρος και περιορίστηκε στην 11η θέση στα προκριματικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις