Στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ, εντός με ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Το πρώτο χρονικά παιχνίδι διεξάγεται στα Περιβόλια, με τον Πλατανιά να υποδέχεται στις 16.00 τον Παναιτωλικό.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες την περασμένη αγωνιστική και βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Η ομάδα της Κρήτης είχε επιβληθεί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη με 0-1, ενώ η ομάδα του Αγρινίου είχε νικήσει με 2-0 τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Αναμένεται ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι.
Δύο ώρες αργότερα, στις 18.15, ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων υποδέχεται στη Λεωφόρο τον ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει στη διάθεσή του και τους Λούκας Βιγιαφάνιες, Μπράιαν Καμπέσας και Γιώργο Κουτρουμπή, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.
Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πέδρο Κόντε ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε υποστεί στην πρεμιέρα και συμπεριλήφθηκε από τον Γιάννη Πετράκη στην αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Διαθέσιμοι θα είναι και οι Λίλα και Ναδάλες, ενώ εκτός παραμένει ο Νικολιάς που είναι ακόμη ανέτοιμος και θα επανέλθει μετά τη διακοπή.
Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα διεξαχθεί στις 20.30 στο AEL FC Arena. Οι «βυσσινί» έχουν νέο προπονητή τον Ηλία Φυντάνη, μετά την απομάκρυνση και του Ματάισεν.
Στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Λημνιός ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο πριν το τέλος της προπόνησης και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα στη Λάρισα. Πλην των τραυματιών Γλύκου, Μυστακίδη, Κάμπος, ο Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής και τους Κάνιας, Κάτσε, Μαλεζά και Πούγγουρα.
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Σάββατο 30/9
16.00 Πλατανιάς-Παναιτωλικός
18.15 Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα
20.30 ΑΕΛ-ΠΑΟΚ
Κυριακή 1/10
16.00 Ολυμπιακός-Ατρόμητος
18.15 Κέρκυρα-Ξάνθη
18.15 Λεβαδειακός-Απόλλων Σμ.
20.30 Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ
Δευτέρα 2/10
19.30 Λαμία-Πανιώνιος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις