Παρουσίασαν φανέλες στη Θήβα

Σε τοπικό κοσμικό κέντρο έδωσαν το παρών φίλοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές, άνθρωποι και διοικούντες του ΑΟ Θήβα, το βράδυ της Παρασκευής 29/9. Εκεί, παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα, η τεχνική ηγεσία, όπως και η φανέλα της νέας σεζόν.

Στον χώρο βρέθηκε και ο «φακός» του συλλόγου, ο οποίος απαθανάτισε στιγμές από την τελετή.

Στα αγωνιστικά, η Θήβα φιλοξενεί τον ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα των Βοιωτών.

Ο διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση γι’ αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση:

Ο Πρόεδρος Θανάσης Βυλλιώτης και το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστούν θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην σημερινή παρουσίαση της ομάδας. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Θήβας Σπύρος Νικολάου μαζί με δημοτικούς συμβούλους, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας Κωνσταντίνος Νίκας μαζί με μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. μαζί μας βρέθηκαν πολλοί αθλητικοί παράγοντες από τοπικά σωματεία ποδοσφαίρου, μπάσκετ και της ενόργανης γυμναστικής.
Επιστολή με ευχές έστειλε ο βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ. Ανδρέας Κουτσούμπας ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τανάγρας Αλέξανδρος Ανυφαντής.
Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων που κάλυψαν την εκδήλωση. Τέλος να ευχαριστήσουμε το εξοχικό κέντρο Μπαρμπαγιάννης που φιλοξένησε την εκδήλωση και το προσωπικό του για την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις