Πρεμιέρα με “πεντάρα” για τον Βόλο ΝΠΣ

Με το ”δεξί” ξεκίνησε το ταξίδι του στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, ο Βόλος Ν.Π.Σ., που επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Ιτέας με το εμφατικό 5-0. Οι “κυανέρυθροι” αντιμετώπισαν την ομάδα της Φωκίδας στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και με χαρακτηριστική άνεση κατέκτησαν το πρώτο τους τρίποντο με γκολ που σημείωσαν οι Ηλιόπουλος, Πέντα, Ντεντάκης και Μάντζης.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και τις φάσεις με το μέρος της, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν κάτι με κόντρα επιθέσεις, ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Πατσιογιώργο, ο οποίος όπου και αν χρειάστηκε, μπόρεσε με τις παρεμβάσεις και τις αποκρούσεις του να κρατήσει την εστία του ανέπαφη.

volos-nps-asteras-iteas-782

«Κλείδωσε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, ο Βόλος Ν.Π.Σ.
Στο πρώτο μέρος, οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν τρία τέρματα. Το σκορ άνοιξε στο 25′, όταν ο Ντεντάκης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά χάρισε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πίτου Γκαρσία έβγαλε κάθετη μπαλιά στο Ντεντάκη και ο τελευταίος με όμορφη σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Ηλιόπουλο, που προσπάθησε να πλασάρει σε πρώτο χρόνο τον Μάλτζαρη, ο οποίος απέκρουσε αρχικά το σουτ του υψηλόσωμου μεσοεπιθετικού της βολιώτικης ομάδας, όμως ο Ηλιόπουλος πήρε το ριμπάουντ με κεφαλιά, διπλασιάζοντας τα γκολ του Νεοσύστατου Ποδοσφαιρικού Συλλόγου. Το τρίτο τέρμα των «κυανέρυθρων» σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Μάντζης με ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, βγαίνοντας νικητής σε όλες τις κόντρες με τους αντίπαλους αμυντικούς, πάσαρε στον Πέντα, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 3-0.

volos-nps-asteras-iteas-782-2

O Ηλιόπουλος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ στο 25′

Γκολ και θέαμα από τους «κυανέρυθρους» και στο β’ μέρος
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος Νεοσύστατος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος συνέχισε να πιέζει, καταφέρνοντας να σημειώσει ακόμη δύο τέρματα. Ο Ντεντάκης από πλάγια δεξιά θέση κατάφερε, έπειτα από μακρινή μπαλιά συμπαίκτη του να νικήσει με μακρινή λόμπα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων (είχε απομακρυνθεί από την εστία του για να τον ανακόψει), ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 4-0. Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων έδωσε ο Μάντζης, με το γκολ που πέτυχε τέσσερα λεπτά πριν από τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Ο Δεμηρτζόγλου σέντραρε από τα αριστερά και ο υψηλόσωμος επιθετικός κατάφερε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μάλτζαρη (5-0), βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στη μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Αστέρα Ιτέας.

Σκόρερ: 25′, 29′ Ηλιόπουλος, 45’+1′ Πέντα, 77′ Ντεντάκης, 86′ Μάντζης
Κίτρινες: 44′ Ντεντάκης, 60′ Ζέρης, 90′ Δεμηρτζόγλου – 35′ Αντωνόπουλος, 69′ Αντ. Τοπούζι
Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Τίκας, Κανιούρας (Καρδίτσας)

ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.: Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης, Πιαστόπουλος (57′ Ζέρης), Πέντα (77′ Δεμηρτζόγλου), Καμπαγιέρο (69′ Μελισσόπουλος), Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Μάλτζαρης, Λαζάρου (80′ Δαμιανός), Μιχ. Τοπούζι (46′ Γεωργουσόπουλος), Ζαννιάς, Πανάκης, Αντωνόπουλος, Αν. Τοπούζι, Μπογκντάνι, Αλεξίου, Χαραλαμπίδης (46′ Κοντογιώργος), Αντωνίου (75′ Χαρδαλούπας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις