Φιλική νίκη με ανατροπή ο ΑΟ Τρίκαλα στην Καρδίτσα

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, τα Τρίκαλα επιβλήθηκαν της ΑΣΑ με 2-1 το Σάββατο (30/9), στο Δημοτικό στάδιο Καρδίτσας. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη, με τα τέρματα των Πάνου (63′) και Κάπου (76′).

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο πρώτο μέρος με τον Κισκαμπάνη στο (7′), δίχως όμως να κρατήσουν το προβάδισμά τους στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή.
Να σημειωθεί πως παρόντες στο Δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρικάλων, κ. Δημήτρης Μπαταγιάννης και ο πρόεδρος, κ. Ανδρέας Μπέκιος. Ακόμη, ο ΑΟΤ θα δώσει το επόμενο φιλικό του την Κυριακή (1/10, 17:00) με τη Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.
Με γκολ για την ΑΣΑ στην πρώτη φάση ξεκίνησε το ματς. Στο 7′, ο Μπιτέλης εκτέλεσε φάουλ, ο Αποστολίδης έκανε άστοχη έξοδο, με την κεφαλιά του αφύλακτου Κισκαμπάνη να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Το παιχνίδι κυλούσε δίχως κάτι το αξιοσημείωτο, με τις καλές στιγμές να δημιουργούνται από στημένες φάσεις. Τα Τρίκαλα ανέβασαν απόδοση μετά το 30′, δίχως όμως να ακταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ μέχρι και το ημίχρονο.
Στο ίδο τέμπο εκκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποια φάση. Το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου κατάφερε παρόλα αυτά να ισοφαρίσει στο 63′, όταν ο Πάνος νίκησε σε τετ α τετ τον Γκέκα, για το 1-1. Μάλιστα, ο ΑΟΤ έκανε την ανατροπή στο 76′, με τον Κάπο να εκμεταλλεύεται λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ και σε κενή εστία να κάνει το 2-1.
Στο 87′, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να «κλειδώσουν» το ματς, αλλά η παράλληλη σέντρα του σκόρερ στο δεύτερο τέρμα, δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη, με την μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία.
Σκόρερ: 7′ Κισκαμπάνης – 63′ Πάνος, 76′ Κάπος
Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Μασούρας, Σουντουρά, Πλαβούκος, Τζέκος, Μπιτέλης (46′ Σταματάκης), Παπαευθυμίου (66′ Χαντζάρης)
ΑΟ Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Πάνος, Χιντζίδης (66′ Ντιατά), Ανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος, Γροντής (85′ Ζήσης), Μίλιεβιτς, Τσίπρας, Καπός
Διαιτητής: Ρούσης
Βοηθοί: Στεφανής, Βογιατζής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις