Πανέτοιμος για την πρεμιέρα με Βελούχι ο Ολυμπιακός (pregame)

Η φετινή προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αρχίζει σήμερα Κυριακή (1/10) από το Καρπενήσι. Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν το Βελούχι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η αποστολή βρίσκεται από χθες στο Καρπενήσι.

Οι πρεμιέρες κρύβουν «παγίδες» και εκπλήξεις, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να αποφύγουν τις κακοτοπιές και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μια ομάδα, που ναι μεν είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, χρειάζεται, ωστόσο, προσοχή.
Η τεχνική ηγεσία φρόντισε να συλλέξει πληροφορίες για το Βελούχι, ενώ υπάρχει και εικόνα από το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες στο Πανθεσσαλικό στις 20 Αυγούστου, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 3-0. Βέβαια, εκείνο το ματς ήταν τελείως διαφορετικό, καθώς διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, ενώ το αυριανό είναι επίσημο παιχνίδι και κάθε ομάδα αναμένεται να παίξει δυνατά, με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν τις τελευταίες μέρες, βάσει του πλάνου και της τακτικής που θα εφαρμόσουν στο σημερινό παιχνίδι και εκείνο που τους προβληματίζει είναι ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου του Καρπενησίου. Κι αυτό, καθώς διαθέτει συνθετικό τάπητα και οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν είναι εξοικειωμένοι σε ανάλογες γηπεδικές συνθήκες.
Ο Μιχάλης Ζιώγας έχει καταστρώσει τα πλάνα του, όσον αφορά την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει και το πιθανότερο σχήμα είναι το ακόλουθο. Τερματοφύλακας ο Καραγκιολίδης, με τους Καραμπά και Ανδρέα Κόκα να είναι οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα). Οι Κραγιόπουλος και Νόνης αναμένεται να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τόσκας και Βασίλιεβιτς, οι Βαρούχας και Σεχολάρι θα επιχειρούν από τα άκρα, ο Θέος θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο, ως επιτελικός μέσος, με τον Σέττο να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Το Βελούχι
Το Βελούχι το οποίο για πρώτη χρονιά φέτος θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορίας, πραγματοποίησε αρκετές μεταγραφές φέτος το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν 12 ποδοσφαιριστές οι: Λευτέρης Γιαουπλάρι (Σαρακηνός), Γιάννης Λάππας, Γιάννης Κακκάβας (Ολυμπιακός Λαμίας), Χάρης Ζαραβέλης, Χρήστος Μπόγδανος (Αίολος), Γιώργος Λαμπρόπουλος (Ήφαιστος Πειραιά), Δημήτρης Κατσαδούρος (Α.Ο. Γλυφάδας), Δημήτρης Σιάτρας, Γιώργος Βαρότσης (Παναργειακός), Άγγελος Παχής, Χρήστος Λέρης (Μυρίκη) και Έρβιν Πεπκολάι (Ελασσόνα). Οι υπόλοιποι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ ανήκαν και πέρυσι στην ομάδα, βοηθώντας το Βελούχι να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Συγκεκριμένα στην ομάδα συνεχίζουν οι Ρεσίτης, Παπαϊωάννου (τερματοφύλακες), Κόλλιας, Ντουφεκιάς, Τσιλιμέκης, Αθανασόπουλος, Ξαγάρας (αμυντικοί), Χαλλής, Κουτσουπιάς, Μπούτσι, Σερπάνος, Γενιτσαρόπουλος, Μπακαλίδης, (επιθετικοί).
Στο πλευρό του Ολυμπιακού στο Καρεπνήσι στο παιχνίδι με το Βελούχι αναμένεται να βρεθούν αρκετοί Βολιώτες φίλαθλοι, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας με τα δικά τους Ι.Χ. ενώ εκδρομή διοργανώνουν και οι Austrian Boys.
Η αναχώρηση των οπαδών του Ολυμπιακού θα γίνει στις 10 το πρωί της Κυριακής από τα γραφεία των Austrian Boys στην οδό Αναλήψεως.
Τη σημερινή αναμέτρηση στο Καρπενήσι θα διευθύνει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους κ.κ. Στέλιο Καραγιάννη και Γιώργο Λιτοσελίτη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Παναγιώτης Καψάλης από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις