Πρώτο τρίποντο για Διαγόρα, 1-3 τον Πηλέα

Πρώτη νίκη για το Διαγόρα Στεφανοβικείου στο πρωτάθλημα, ο οποίος επικράτησε με 1-3 εκτός έδρας του Πηλέα για τη 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να σημειώσουν τρία τέρματα. Το πρώτο με κεφαλιά του Γάρου στο 30′, το δεύτερο με κοντινό σουτ του Κουβελά στο 75′ και το τρίτο και πάλι με σουτ του Κουβελά (σ.σ. αυτή τη φορά από μακριά) στο 90′. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαπορφυρίου στο 58′. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες, λόγω των αποβολών του Βαρσαμά με δεύτερη κίτρινη στο 75′ και του Δεδούση με απευθείας κόκκινη στο 78′.

ΠΗΛΕΑΣ: Πρωτούλης, Χιούσι, Βαρσαμάς, Φώτου, Αλβανόπουλος (22′ λ.τρ. Καζάκης), Παπαπορφυρίου, Τσελεπίδης (57′ λ.τρ. Μπαντής), Βαΐτσης (85′ Αναστασόπουλος), Δημόπουλος, Θάνος, Δεδούσης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Β. Βουραζέρης, Δημητριάδης, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Κ. Καραπλιάγκος (70′ Ακριβούσης), Σ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καπούλας (85′ Καλιακούδας), Πάσχος, Καραμανλής, Γάρος (60′ Γουτούλης, 75′ λ.τρ. Τρελόπουλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις