M. Ζιώγας: Κανείς παίκτης διασωθείς

Μετά το τέλος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με το Βελούχι ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Μιχάλης Ζιώγας, στις δηλώσεις του έκανε λόγο για τραγική εμφάνιση, τη χειρότερη που έχει πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια τραγική ήττα για μας, η οποία συνοδεύτηκε με κακή εμφάνιση. Όταν δεν πάει καλά κάτι ο προπονητής πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Είχαμε παίξει μ’ αυτή την ομάδα φιλικό παιχνίδι και είχαμε κερδίσει άνετα. Ωστόσο, επέστησα την προσοχή στους ποδοσφαιριστές μου, λόγω της πρεμιέρας, αλλά και του πλαστικού γηπέδου, που είναι τελείως διαφορετικό από το κανονικό γήπεδο. Δυστυχώς κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε.
Αυτή τη στιγμή είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι, γιατί δεν αρμόζει στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου – χωρίς βέβαια να μειώσω τον αντίπαλο – να κάνει τέτοιες ήττες. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, έχουμε δυνατή ομάδα, πιστεύω πάρα πολύ σ’ αυτή, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει κανείς διασωθείς παίκτης. Τόσο άσχημα ούτε σε προπόνηση δεν έχουμε παίξει.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Εμένα με απασχολεί πάρα πολύ το ότι δεν υπάρχει από μας, όπως προανέφερα, κανείς παίκτης που να διασώθηκε. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι τεράστια ομάδα και θα πρέπει από αύριο το πρωί κιόλας να πατήσει στα πόδια της. Αυτό ήταν ένα δυνατό χαστούκι για μας και θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι στο περιθώριο και να κοιτάξουμε μπροστά.
Έχω μια απάντηση στο μυαλό μου για το τι έφταιξε γι’ αυτή την εμφάνιση, αλλά θα το συζητήσουμε με τον πρόεδρο»
Σε ερώτηση αν υπήρχε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έμεινε εκτός αποστολής οτε τερματοφύλακας Φώτης Καραγκιολίδης, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε πως δεν είχε κάποιο πρόβλημα ο παίκτης που να μην τον επέτρεψε να αγωνιστεί, δίχως όμως να πει περισσότερα για το θέμα.
Κλείνοντας ο Μιχάλης Ζιώγας ανέφερε: «Κάναμε την πιο τραγική εμφάνιση στους τελευταίους δυόμιση μήνες, από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν ότι πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις.
Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι γιατί δεν καταφέραμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους που ήρθαν εδώ στο Καρπενήσι για να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Τους πικράναμε και τους απογοητεύσαμε…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις