Ελευθερόπουλος: Βάλαμε ένα ακόμη λιθαράκι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Λαμία δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη, τονίζοντας πως οι παίκτες του έβαλαν ένα ακόμη λιθαράκι στην προσπάθεια να φτάσουν στο στόχο τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:…

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, επιπέδου Σούπερ Λιγκ, η οποία έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Όσον αφορά το παιχνίδι και τα μηνύματα που εισέπραξα είναι ότι είχε ρυθμό, ήταν υψηλού επιπέδου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Σε τέτοιου είδους ντέρμπι δεν είναι παρά πολύ εύκολο να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δική μου ομάδα, όσον αφορά τα ζητούμενα που είχαμε θέσει πριν τον αγώνα. Βάλαμε ένα λιθαράκι. Δεν ήταν εύκολο, απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο. Η Λαμία μας είχε διαβάσει, μας είχε κλείσει τον άξονα, που είναι από τα δυνατά μας «χαρτιά».
Σ’ ένα παιχνίδι με τόσο υψηλά δεδομένα οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεωρώ πως είναι από τα παιχνίδια που μπορεί να μην είχε πάρα πολλές φάσεις, είχε όμως ρυθμό, ένταση και το χάρηκε ο κόσμος.
Από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε. Οι νίκες δίνουν στον προπονητή χρόνο για να δουλέψει, ενώ στις ήττες έχει να επωμιστείς άλλα προβλήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο, ταπεινά και πάμε την Κυριακή να παίξουμε ένα παιχνίδι, που για μένα είναι όλη η χρονιά. Απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πραγματικά πολύ καλό ποδόσφαιρο, με έναν εξαιρετικό προπονητή της κατηγορίας».
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ρωτήθηκε για το πόσο ικανοποιημένος είναι τακτικά από αυτό που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο, μετά από δύο μήνες δουλειάς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ικανοποιημένος. Απλά τα ερεθίσματα που μου δίνουν οι ίδιοι οι παίκτες με κάνουν να ζητάω ακόμη περισσότερα. Μπορεί να έχω στο μυαλό μου ένα στόχο της προπόνησης, όπως ο κάθε προπονητής, αν δεν βγει αυτός ο στόχος θα πρέπει να κάνεις ένα βηματάκι πίσω. Κοντεύουμε τους δύο μήνες στη ομάδα και τη μοναδική φορά που κάναμε ένα βηματάκι πίσω στο στόχο προπόνησης ήταν πριν από δέκα μέρες. Οι ίδιοι οι παίκτες μου δίνουν το ερέθισμα να πηγαίνουμε ένα λιθαράκι μπροστά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις