Προβληματισμός για την κακή εμφάνιση στον Ολυμπιακό Β.

Έντονος είναι ο προβληματισμός στον Ολυμπιακό Βόλου για την ήττα, καθώς και από την τραγική εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με το Βελούχι στο Καρπενήσι. Ομάδα χωρίς πάθος και νεύρο, με κακές επιλογές, δίχως ρυθμό και απείθαρχη αγωνιστικά, δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν δέχθηκε το γκολ στο 58′ από τον Λευτέρη Γιαουπλάρι.

Ο 23χρονος μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και πέρυσι στον Σαρακηνό, ήταν αυτός που με δικό του τέρμα χάρισε την ιστορική νίκη στην ομάδα του (πρώτη για το Βελούχι στην Γ’ Εθνική).
Ο Ολυμπιακός με την πάροδο του χρόνου παρουσιαζόταν ολοένα και χειρότερος στο συνθετικό τάπητα του σταδίου Καρπενησίου. Σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε ομάδα που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και δεν διέφερε από ομάδα τοπικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανύπαρκτοι στον αγωνιστικό χώρο και το πλήρωσαν.
Οι αλλαγές που έκανε ο Μιχάλης Ζιώγας (Ευθυμιάδης, Μέμος στην αρχή και Καράμπελας, Καράμπελας και Γελαδάρης στο τελευταίο δεκάλεπτο), δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και δίκαια το Βελούχι έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έβγαλαν αντίδραση, όταν στο 58′ έμειναν πίσω στο σκορ, καθώς υπήρχε πολύς χρόνος για να φτάσουν σ’ ένα γκολ και τουλάχιστον να μην χάσουν (αν και η ισοπαλία θα ήταν αποτυχία).
Οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους, να αφήσουν πίσω το παιχνίδι με το Βελούχι και να κοιτάξουν το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Διγενή Νεοχωρίου στο Πανθεσσαλικό, την προσεχή Κυριακή 8/10.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις