Στελεχώνεται η επιτροπή σωτηρίας, ωριμάζει η σκέψη για ΟΑΚΑ

Μπορεί να υπάρχει διακοπή δύο εβδομάδων στην ποδοσφαιρική δράση για τον Παναθηναϊκό, αλλά ο… αγώνας εκτός γηπέδου συνεχίζεται. Η ΠΑΕ αναζητεί περίπου 4 εκατ. ευρώ μέχρι το Δεκέμβριο για να καλύψει άμεσες ανάγκες και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις για τη στελέχωση της επιτροπής σωτηρίας, που θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα κάνοντας επαφές με οικονομικά επιφανείς φίλους της ομάδας αλλά και κινητοποιώντας με διάφορους τρόπους τον απλό κόσμο. Στόχος είναι στην προσπάθεια να μπουν μπροστάρηδες προσωπικότητες με απήχηση στον κόσμο, όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ δεν αποκλείεται σε αυτό το ρόλο να συνδράμουν και φίλοι του συλλόγου εκτός ποδοσφαίρου, ενδεχομένως και εκτός αθλητισμού. Στο μεταξύ, ο Βασίλης Κωνσταντίνου επιδιώκει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Φυσικά τα χρήματα που απαιτούνται δεν μπορούν να συγκεντρωθούν μόνο από τον κόσμο και για το λόγο αυτό είναι αναπόφευκτες οι πωλήσεις παικτών τον Ιανουάριο. Ήδη το θέμα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα είναι πολύ προχωρημένο και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις με νέες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Εξάλλου, μετά τα έσοδα από τα εισιτήρια στον αγώνα με τον ΠΑΣ, εξετάζεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μετακόμισης στο ΟΑΚΑ, τουλάχιστον για τα ντέρμπι, προκειμένου η ΠΑΕ να εκμεταλλευτεί τη μεγαλύτερη χωρητικότητά του. Δεν είναι ένα απλό ζήτημα, αφού απαιτούνται επαφές με τη διεύθυνση του ΟΑΚΑ, την ίδια την Πολιτεία και την ΑΕΚ, ενώ πάντα υπάρχει ο κίνδυνος αν η ανταπόκριση του κόσμου δεν είναι η προσδοκώμενη να γυρίσει «μπούμερανγκ» η χρήση του μιας και το κόστος λειτουργίας του δεν είναι καθόλου μικρό. Υπάρχει σκέψη, αν η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη, να βγουν στην κυκλοφορία νέα διαρκείας για τα εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις