Λ. Γιαλούσης: Έχουμε καταλάβει ποιοι είμαστε

Ο Λευτέρης Γιαλούσης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με τη Λαμία. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» στις δηλώσεις του τόνισε:…

«Έχουμε κάνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια τον τελευταίο διάστημα και ήμαστε παρά πολύ βελτιωμένοι σε όλες τις γραμμές. Όλα τα παιδιά έχουμε καταλάβει ποιοι είμαστε, ως ποδοσφαιριστές. Είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας και αυτό το είχα πει και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Καλαμαριά. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βγάζουμε στο γήπεδο αυτό που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Σήμερα το βγάλαμε. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, όπως είναι η Λαμία που κατέχει τη 2η θέση. Θεωρώ, πως δίκαια πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Κοιτάζουμε, πλέον, το επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας, να το κερδίσουμε, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και απώλειας βαθμών.
Για την παρουσία του κόσμου και πόσο οι φίλαθλοι βοήθησαν σήμερα τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη: Σίγουρα ο κόσμος βοηθάει παρά πολύ σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε, ωστόσο, ακόμη περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Επειδή ήμουν και πέρυσι στην ομάδα είχα ζήσει φανταστική ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τη Νίκη, όπου το γήπεδο ήταν γεμάτο. Έτσι θέλω να βλέπω το γήπεδο. Γιατί όταν ο ποδοσφαιριστής παίζει σε γεμάτο γήπεδο, βγάζει όχι το 100% του εαυτού του, αλλά το 1000%».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις