Ιμεράι: «Κανένα τσιράκι δεν θα κάνει κουμάντο στο σπίτι μας»

Στο ραδιόφωνο του “Blue Heart FM” και στην εκπομπή “Ισορροπίες”, φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ιμεράι, ο οποίος φανερά στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα της ομάδας του αλλά κι εκνευρισμένος τόσο από τα «πυρά» που δέχθηκε από φίλαθλο, όσο και από τη διαιτησία του πρώτου αγώνα, έστειλε το δικό του μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της βολιώτικης ομάδας τόνισε ότι αυτός και η διοίκηση δεν θα δεχθούν ανάλογη διαιτησία, όπως αυτή του κ. Θεοχάρη και θα προχωρήσουν σε αίτημα εξαίρεσης διαιτητών της ΕΠΣΘ σε παιχνίδια της Νίκης.

Τα σχετικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του κ. Ιμεράιστο “Blue Heart FM”:

Για το επεισόδιο με τον φίλαθλο της Νίκης Βόλου που απευθύνθηκε με άσχημο τρόπο προς το πρόσωπό του:

«Εγώ έχω τη δουλίτσα μου, έχω την οικογένειά μου, γιατί να έρθω στο γήπεδο και να χαλάω τη διάθεσή μου. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος που με έβριζε να είναι ένας τιποτένιος, όμως δεν έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα. Εγώ γι’ αυτή την ομάδα ότι μπόρεσα το έδωσα. Εγώ κι ο Βασίλης Βενέτης. Έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Είμαστε 24 ώρες άυπνοι για την ομάδα. Ο Βενέτης είναι συνεχώς στο Πανθεσσαλικό. Δεν είναι δίκαιο να μας βρίζουν κι από πάνω. Απορώ με τον κόσμο που ήταν δίπλα του που δεν τον σταματήσανε. Δεν μπορείς να κρίνεις μία διοίκηση που έχει κάνει τα πάντα, εσύ ένας που στην ουσία δεν έχει προσφέρει πέρα από το εισιτήριο των 10 ευρώ. Όλοι πονέσαμε, όλοι στεναχωρηθήκαμε αλλά δεν μπορεί στο πρώτο άσχημο αποτέλεσμα να μας βρίζουν.

Δεν είμαστε μία διοίκηση που είπαμε πως θα κάνουμε κάτι και δεν το κάναμε. Μέχρι στιγμής ότι έχουμε πει, το έχουμε κάνει. Δεν λέμε μεγάλες κουβέντες.

Σίγουρα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Ούτε φυσικά και ο κόσμος περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Όμως τίποτα δεν κρίθηκε ακόμη. Είναι πολύ νωρίς να λέμε για το πρωτάθλημα. Υπάρχουν τα περιθώρια βελτίωσης. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί και θα τα καταφέρουμε. Μόνη της η διοίκηση δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Για το ενδεχόμενο επιπλέον μεταγραφών

«Αν οι προπονητές μας, μας πουν ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση, θα πράξουμε ανάλογα. Δεν θα κάνουμε πίσω. Οι προπονητές είναι αρμόδιοι να κρίνουν αν χρειαζόμαστε επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση».

Για το κοινό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας με τον Ολυμπιακό Βόλου

«Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου είναι δύο ομάδες της πόλης μας και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Είμαστε αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο. Άλλωστε και στον Ολυμπιακό Βόλου άλλοι είναι φίλοι και άλλοι μπορεί να είναι και συγγενείς μας. Συνεργαζόμαστε σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της ξενόφερτης ομάδας και σε κανένα άλλο επίπεδο».

Για το θέμα της διαιτησίας

«Ας φέρουν όλα τα ΜΑΤ της Ελλάδας»

«Η διαιτησία στον πρώτο αγώνα έβαλε το “χέρι” της και το είδατε όλοι. Έχω να δηλώσω κάτι επ’ αυτού και ο κόσμος πιστεύω θα είναι συμπαραστάτης. Εμείς θα ζητήσουμε από την ΕΠΟ να εξαιρεθούν οι διαιτητές της ΕΠΣΘ από τα παιχνίδια μας. Δεν θέλουμε διαιτητές από την τοπική Ένωση. Όποιος διαιτητής έρθει στο Πανθεσσαλικό, στο σπίτι μας, να μας “πετσοκόψει”, θα είναι πολύ γελασμένος. Ο πρώτος που θα μπουκάρω στο γήπεδο θα είμαι εγώ. Μαζί μου θα είναι και όλη η διοίκηση κι ας σταματήσει το πρωτάθλημα για μας εδώ! Από ‘δω και πέρα κανένα τσιράκι δεν θα έρθει να μας κάνει κουμάντο μέσα στο σπίτι μας! Θέλουμε τίμια διαιτησία, τελεία και παύλα! Δεν θα ξαναανεχτούμε ανάλογη διαιτησία. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να στείλω! Όποιος έχει τα “πνευμόνια” να παίξει με τη διοίκηση της Νίκης, με τον κόσμο της Νίκης, μέσα στην έδρα μας, είναι πολύ γελασμένος! Δεν θα ανεχτούμε ξανά. Για να ξαναγίνει αυτό, ας φέρουν όλα τα ΜΑΤ της Ελλάδας, για να μας κάνουν καλά.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της Νίκης Βόλου για τη στήριξη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις