Νέα επίθεση Κούγια στην Ερασιτεχνική!

Ο… εμφύλιος στην ΑΕΛ συνεχίζεται με… αμείωτο ρυθμό και ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής.

Όπως αναφέρεται στην προσωπική δήλωση που δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, δεν πρόκειται να κάνει… πίσω, ούτε για να πάρει φόρα, ενώ έκανε… παραλληλισμό με τον τρόπο που αποχώρησε η οικογένεια Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, στην δήλωση αναφέρεται:

«Πληροφορήθηκα ότι χθες με επικεφαλής τον κ. Γιολδάση σχεδόν ολόκληρο το συμβούλιο της Ερασιτεχνικής επεσκέφθη τον κ. Βαγγέλη Πλεξίδα για να δώσει εξηγήσεις για προηγούμενες συμπεριφορές εις βάρος του και να καταφέρει να πάρει κάποια ψίχουλα χορηγίας για το μπάσκετ.

Δεν γνωρίζω αν η επίσκεψη είχε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Αυτό θα φανεί από τα συνθήματα στην επόμενη “λαοθάλασσα” των αποπλανημένων.

Κι ένα ερώτημα ρε παιδιά.

Γιατί δεν κάνετε μια συγκέντρωση μπροστά από το Arena, όχι όταν αποχωρούν οι οπαδοί από τους αγώνες μας, για να υπάρχει σύγχυση, αλλά μόνοι σας, χωρίς τους θαμώνες των καφετεριών, γιατί είμαι βέβαιος ότι τότε ο Αγάκος θα μετρήσει αντί για διαμαρτυρόμενους που γεμίζουν ταξί διαμαρτυρόμενους που γεμίζουν λεωφορείο.

Έχετε διαλέξει λάθος τρόπο και δεν έχετε καταλάβει ότι σε μια ΠΑΕ που όλα λειτουργούν τέλεια, δεν χρωστάει, έχει αδειοδότηση UEFA, παίζει στην Super League, διαδικασίες να διώξουμε ιδιοκτήτη τύπου Βαρδινογιάννη, που δεν χρωστούσε πουθενά, που είχε την ομάδα στο επίπεδο που έπρεπε, μόνο και μόνο με βασικό επιχείρημα ότι δεν μας αρκεί που είμαστε στην Super League, δεν μας αρκεί που δεν χρωστάμε ούτε στο ΙΚΑ, ούτε στην εφορία, ούτε στους ποδοσφαιριστές, ούτε έχουμε προσφυγές, δεν μας αρκεί που αυξάνεται η περιουσία και η αισθητική της ΠΑΕ με αγορά δεύτερου πούλμαν, αλλά θέλουμε να παίρνουμε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο, συλλαλητήρια του χθεσινού τύπου δεν μπορούν να να έχουν αποτελεσματικότητα.

Βρείτε έναν αξιοπρεπή άνθρωπο που να μπορεί να αγοράσει αυτήν την ΠΑΕ όπως σας την περιγράφω παραπάνω κι εδώ είμαστε.

Δυστυχώς για εσάς προτιμώ να εκφράζω τους εκατοντάδες χιλιάδες αξιοπρεπείς και σιωπηρούς οπαδούς της ΑΕΛ, που αναγνωρίζουν το έργο μου κι όχι εσάς και τους όμοιους σας του παρελθόντος, που την μια μέρα διώχνουν την οικογένεια Καντώνια με εκβιασμούς και την άλλη μέρα την παρακαλάνε να έρθει, τη μία μέρα ξεφτιλίζετε τον Πηλαδάκη, τον πηγαίνετε στα δικαστήρια, τον καταγγέλετε στην εφορία και στο Υπουργείο Ανάπτυξης, για να τον καταστρέψετε και αφού τον διώχνετε, την άλλη μέρα τον βραβεύετε, την μια μέρα ξεφτιλίζετε τον Πλεξίδα απαγορεύοντας του να έρθει στην πόλη, στέλνοντας τον στο Γαρδίκι, όπως έλεγε και το πανό που φτιάξατε και την άλλη τον παρακαλάτε να δώσει χορηγία στο μπάσκετ, υποσχόμενοι του ότι εάν θέλει να επανέλθει και να αγοράσει την ΠΑΕ θα είσαστε στο πλευρό του.

Όπως θα έχετε καταλάβει όταν με αδικούν δεν κάνω πίσω ούτε για να πάρω φόρα.

Δεν σας υπολογίζω γιατί δεν εκτιμώ ούτε έναν από σας, αφού δεν έχετε κάνει τίποτα ποτέ για να χτίσετε κάτι καλό για την ΑΕΛ, παρά μόνο για να γκρεμίσετε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις