Ο Γ. Καλιακούδας νέος προπονητής στη Σκιάθο

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Καπελιάνη από τον πάγκο της  Σκιάθου,  η διοίκηση του συλλόγου ενέτεινε τις προσπάθειές της για την εξεύρεση αντικαταστάτη  και το έκανε με επιτυχία. Πλέον υπεύθυνος για την αγωνιστική εικόνα της νησιώτικης ομάδας θα είναι ο Γιώργος Καλιακούδας,  πρόσωπο γνώριμο στη Σκιάθο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ένθερμη ανακοίνωση της συνεργασίας μαζί του…

 και συνάμα καταξιωμένους στο χώρο του ποδοσφαίρου, αφού αποτελεί τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας. Η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής:

“Ο Α.Ό Σκιάθου ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή Γιώργο Καλιακουδα. Με γνωμονα το συμφέρον της ομάδας παραδίδουμε την τεχνική ηγεσία σε έναν παλιό μας γνώριμο , πλέον συμπατριώτη μας και πρόεδρο προπονητών Μαγνησίας .Θεωρούμε ότι την δεδομένη στιγμή η συγκεκριμένη επιλογή είναι η καλύτερη και πιστεύουμε ότι η συνεργασία θα κρατήσει για καιρό. Ξέροντας το χαρακτήρα του και την αγάπη του για το νησί είναι δεδομένο ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας .

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος Γιώργος Μιτζελος τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και νίκες!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις