Ο “πονοκέφαλος” του Τζαναβάρα – Γιατί διάλεξε Νίκη ο Ανιέτε

Στο Βόλο βρίσκεται από χθες το απόγευμα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Βόλου, Αντόνιο Ανιέτε και σήμερα έλαβε κανονικά μέρος στην πρωϊνή προπόνηση. Ο Ισπανός μέσος γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με τον γαλάζιο άγγελο στο στήθος, με την οποία ελπίζει να πανηγυρίσει την άνοδο στη Super League.

Σημαντικό ρόλο στην άμεση προσαρμογή του θα παίξει το γεγονός πως στο ρόστερ των κυανόλευκων υπάρχει ένας συμπατριώτης του, με τον οποίο είναι βέβαιο πως θα… …κληθεί να συνεργαστεί άμεσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο Αλφόνσο Ριβέρα θα είναι ο κύριος δέκτης των ασίστ που θα επιχειρεί ο Αντόνιο Ανιέτε.

Ο Ισπανός παρότι είχε δεχτεί δελεαστική πρόταση από τον Τύρναβο, προτίμησε αυτή της Νίκης Βόλου αφού θέλει η ομάδα που θα αγωνίζεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, προϋπόθεση που καλύπτει ο βολιώτικος σύλλογος.

Η βολιώτικη ομάδα με την προσθήκη του Ανιέτε ολοκλήρωσε το μεταγραφικό πλάνο της και εκτός εξαιρετικής περίπτωσης δεν θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή. Σε κάθε γραμμή της υπάρχουν ικανοί και ισάξιοι ποδοσφαιριστές, όμως η γραμμή που δείχνει πως θα αποτελέσει το μεγάλο ατού της Νίκης είναι η μεσαία, αφού διαθέτει πληθώρα ποιοτικών παικτών. Γέσιτς, Μανουσάκης, Ακάσου, Σεϊμάν, Ανιέτε, Ισαάκ, Μπακάλης, Αναστασόπουλος, Πιτταράς και Χαρτσιάς θα προκαλούν πονοκέφαλο στον Παναγιώτη Τζαναβάρα για το ποιοι θα επιλέγονται για το βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις