Πρόβλημα με Βαρούχα στον Ολυμπιακό Β.

Η αναμέτρηση της Κυριακής (8/10) με τον Διγενή Νεοχωρίου, πρώτη εντός έδρας, απασχολεί αποκλειστικά τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρολεύκους» να αφήνουν πίσω τους την ήττα και την κακή εμφάνιση στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με το Βελούχι στο Καρπενήσι.

Ο Μιχάλης Ζιώγας περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του δύο βασικούς ποδοσφαιριστές, τον τερματοφύλακα Φώτη Καραγκιολίδη και τον μεσοεπιθετικό Στέφανο Βαρούχα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ως γνωστόν, δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, καθώς υπάρχει πρόβλημα με την έκδοση του δελτίου του. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού κάνουν κινήσεις για να ξεπεραστούν κάποια διαδικαστικά θέματα με την ομάδα στην οποία πέρυσι αγωνίστηκε στη Γερμανία, προκειμένου η ΕΠΟ να εκδώσει το δελτίο του. Εφόσον αυτό γίνει μέσα στην εβδομάδα (σήμερα ίσως ξεκαθαρίσει το θέμα) ο έμπειρος πορτιέρο θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Όσον αφορά τον Βαρούχα, επέστρεψε από το Καρπενήσι με τέσσερα ράμματα στο κεφάλι, καθώς στη σύγκρουση που είχε με τον Μπακαλίδη στον αέρα σκίστηκε το φρύδι του. Ο ποδοσφαιριστής δεν γυμνάστηκε την Τετάρτη (4/10) και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη στο ματς με τον Διγενή.
Επίσης, γίνονται προσπάθειες από πλευράς διοικούσας επιτροπής, έτσι ώστε ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, να πάρει μετάθεση σε μονάδα του Βόλου. Αν συμβεί αυτό, ο έμπειρος μέσος θα μπορεί να προπονείται με τον Ολυμπιακό και να με μετέχει κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων». Χθες πάντως, ο Ευθυμιάδης δεν έδωσε το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση. Σήμερα Πέμπτη οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, με το Μιχάλη Ζιώγα να ανοίγει σιγά-σιγά τα «χαρτιά» του, όσον αφορά την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο παιχνίδι με τον Διγενή. Παραμένει άγνωστο αν ο Λαρισαίος τεχνικός θα προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τους παίκτες που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με το Βελούχι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις