Εκλογές και τον Μάιο η απόφαση για την κατηγορία

Στη Γενική Συνέλευση της 12ης Φεβρουαρίου τα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος προκήρυξης εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και η νυν διοίκηση έχει την στήριξη όλων για να συνεχίσει το έργο της. Ο κ. Ξάνθης όμως είχε και συνεχίζει να έχει αντίθετη άποψη για το θέμα και σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου προτίθεται να ορίσει ημερομηνία εκλογών στην προσεχή Γενική Συνέλευση που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου. Αυτή ήταν και η απόφαση της συνεδρίασης του χθεσινού Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, εκλογές που θα προκύψουν μετά από παραιτήσεις των μελών του.

Ο Πρόεδρος του μητρικού σωματείου θα επιδιώξει την είσοδο στο Δ.Σ. του Συλλόγου ανθρώπων που μπορούν να συμβάλλουν τόσο στην απρόσκοπτη συνέχεια λειτουργίας των τμημάτων που διατηρεί ο Ερασιτέχνης όσο και στην αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναμφίβολα η καυτή «πατάτα» είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα, στο οποίο οι άμεσα εμπλεκόμενοι θα κληθούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη ώστε να χτιστεί μία ομάδα από το «μηδέν». Όπως ο κ. Ξάνθης έχει δηλώσει, ο ελάχιστος προϋπολογισμός μίας ομάδας για να συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική είναι 100.000€. Σε περίπτωση που ο στόχος δεν είναι απλά η παραμονή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου της Ερασιτεχνικής, το μπάτζετ διπλασιάζεται και τριπλασιάζεται καθώς στους ποδοσφαιριστές που δεν είναι από την περιοχή μας θα πρέπει να πληρωθεί και η διαμονή. Σ’ αυτόν τον προϋπολογισμό δεν υπολογίζεται το κόστος της ανάπλασης του «Π. Μαγουλάς», σε περίπτωση που δεν υπάρξει η επιχορήγηση στην οποία ελπίζουν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο και χρειαστεί να χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους.

Οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως το εγχείρημα μόνο εύκολο δεν είναι και για να στεφθεί με επιτυχία θα πρέπει το Δ.Σ. να συμπληρωθεί, εκτός των «εργατών» και με ανθρώπους που έχουν μία οικονομική άνεση και επιφάνεια.

Για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η Νίκη θα αποφασίσουν τα μέλη της Ερασιτεχνικής σε Γενική Συνέλευση που θα οριστεί τον Μάιο και αφού πρώτα παρουσιαστούν όλα τα δεδομένα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις