Από ένα καλό ημίχρονο… κι από ένα βαθμό για Ακρόπολη και Πρωτεσίλαο

Ως δίκαιο χαρακτήρισαν το ισόπαλο αποτέλεσμα, τόσο οι άνθρωποι της Ακρόπολης όσο και του Πρωτεσιλάου, αναφορικά με την μεταξύ τους αναμέτρηση, που έγινε το απόγευμα στο Σέσκλο κι έληξε 2-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, ότνα οι δύο αντίπαλοι σκόραραν εκατέρωθεν!

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερη κυκλοφορία κι έλεγχο της μπάλας στο πρώτο μέρος, όταν αδικαιολόγητα υποχώρησε η Ακρόπολη κι έδωσε χώρο στην ομάδα του Πρωτεσιλάου.
Πολύ ανώτεροι οι γηπεδούχοι στο δεύτερο 45λεπτο, όταν ανέκτησαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ωστόσο κάποιες άτυχες στιγμές, τους στέρησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από πολύ νωρίς, όταν στο 5′ σέντρα του Πασιά βρήκε σε χέρι αντιπάλου και το πέναλτι που υποδείχθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Τσούκαλης
Επίσης με πέναλτι σκόραραν το δικό τους τέρμα οι φιλοξενούμενοι, στη λήξη του α’ ημιχρόνου, με τον Παπαδόπουλο να ανατρέπεται και να ευστοχεί ο ίδιος στην εκτέλεση.
Ο Σούδης με μακρινή εκτέλεση φάουλ στο 91′ έκανε το 1-2 για τον Πρωτεσίλαο, σε μία φάση που ο τερματοφύλακας της Ακρόπολης έκανε λάθος υπολογισμό, ίσως γιατί είχε περιορισμένη ορατότητα αφού υπήρχε πολύς κόσμος μπροστά του.
Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 και πάλι με τον Τσούκαλη, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, όταν έγινε η σέντρα από πλάγια, πρώτη κεφαλιά του Μόσιου και κεφαλιά “ψαράκι” του σκόρερ, που έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Πολύ σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους η συμμετοχή στην αναμέτρηση του Άκη Χάνου , ο όποιος επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού κι αποκτώντας αγωνιστικό ρυθμό, αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ την Ακρόπολη με τη μεγάλη του εμπειρία.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Πασιάς, Γκαντής (46′ Φώτου) Τσιαντής, Τ. Κολημήτρας, Τούτσας (82′ Χάνος), Κόκκας, Τσουκάλης, Παγωνης (70′ Αξιώτης), Σιαμέτης (46′ Μόσιος)
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Λεϊμονής (60′ Παναγιώτου), Α. Λάμπος, Σιαμανίκος, Μιχόπουλος, Χασιώτης, Σούδης, Κ. Κόρκος (72′ Ι. Λάμπος), Θ. Κόρκος, Βαλωτής, Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις