Λ. Καλογήρου: Σεβόμαστε τον Πύρασο, αλλά δεν φοβόμαστε

Διαγόρας και Πύρασος θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» σήμερα Κυριακή (16.00) στο γήπεδο του Στεφανοβικείου, σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που στόχο έχουν να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Διαγόρας ξεκίνησε με εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον Θησέα, ενώ την προηγούμενη Κυριακή

νίκησε στο Βόλο τον Πηλέα με 3-1. Στον Διαγόρα δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον προπονητή της ομάδας, Λευτέρη Καλογήρου, να δηλώνει τα εξής για το σημερινό παιχνίδι: «Εμείς αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με το ίδιο σκεπτικό. Προσπαθούμε πάντα να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Την Κυριακή θα έχουμε δύσκολη αποστολή διότι ο Πύρασος είναι μία ομάδα που παραδοσιακά είναι δυνατή. Τον σεβόμαστε, αλλά θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουμε χωρίς να μας διακατέχει κάποιος φόβος.
Όπως και στο Κύπελλο, περιμένω να γίνει ένα ισορροπημένο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, ώστε οι ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν να μην περάσουν ανεκμετάλλευτες».
Όσο για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, αλλά και για τον φετινό της στόχο, ανέφερε: «Ακόμη είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Από τις δύο πρώτες αγωνιστικές είμαστε ευχαριστημένοι και από εδώ και πέρα θέλουμε να παρουσιάζουμε ολοένα και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Για μας δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα αλλά κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι να εξελισσόμαστε σαν ομάδα και σε αγωνιστικό και σε οργανωτικό επίπεδο. Καθημερινή επιδίωξη η βελτίωση μέσα από την προπονητική διαδικασία με στόχο μεσοπρόθεσμα κάποια στιγμή -σε 2-3 χρόνια- να διεκδικήσουμε ένα ανώτερο στόχο ή ένα τίτλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις