Σ. Αρσένος: Δυνατός ο Διαγόρας, αλλά πιστεύουμε στη νίκη

Ο Πύρασος πηγαίνει να αγωνιστεί στο Στεφανοβίκειο (8/10, 16.00) με αντίπαλο τον Διαγόρα, στοχεύοντας στο νικηφόρο αποτέλεσμα, θέλοντας παράλληλα να πάρει τη ρεβάνς από την ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο της ΕΠΣΘ. Θυμίζουμε, πως οι δύο σημερινοί μονομάχοι είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 0-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, με τον Διαγόρα

να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης στην παράταση, επικρατώντας με 2-1.
Ο Πύρασο στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος κέρδισε 2-0 στη Σκιάθο και παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Αίαντα Σούρπης. Εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι θα μείνουν ο τραυματίας Δημήτρης Κατής και ο στρατευμένος Παναγιώτης Γιοβάνης. Εξαιρετικά αμφίβολή είναι και η συμμετοχή του Γκίνη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ο προπονητής του Πυράσου Στέλιος Αρσένος σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο: «Στη φετινή Α’ κατηγορία δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Όλα χρειάζονται τη μέγιστη προσοχή και σοβαρότητα. Και εμείς θεωρητικά ήμασταν φαβορί κόντρα στον Αίαντα, αλλά στο… άθλιο γήπεδό μας, όσον αφορά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, δεν ήμασταν καλοί και ο αντίπαλος που προτίμησε να κλειστεί κατάφερε και μας πήρε την ισοπαλία.
Τώρα φαβορί θα είναι ο Διαγόρας απέναντι στη δική μου ομάδα η οποία είναι καινούρια και ακόμη χρειάζεται πολλή δουλειά. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Επίσης, για τη παρουσία της ομάδας του στις δύο πρώτες αγωνιστικές ανέφερε: «Από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών είμαι ικανοποιημένος. Στην πρεμιέρα κάναμε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Σκιάθου, η οποία πιστεύω πως θα πρωταγωνιστήσει. Μετά φέραμε το «Χ» με τον Αίαντα στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του δικού μας γηπέδου, κάτι που φοβάμαι πως γενικότερα θα μας στοιχήσει φέτος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις