Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια, ολοκληρώνεται του Βλαχοδήμου

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα. Παρότι παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα στις επαφές με τους μάνατζερ που χειρίζονται την υπόθεση, αυτά ξεπεράστηκαν και την εβδομάδα που αρχίζει η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Οι εκπρόσωποι του 23χρονου γκολκίπερ αναμένονται τη Δευτέρα στην Αθήνα για να διευθετήσουν τις τελικές λεπτομέρειες και ο ίδιος πιθανότατα την Τρίτη θα πετάξει για τη Λισαβόνα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει. Ακόμη πάντως δεν είναι απόλυτα σαφές αν θα ενταχθεί στο δυναμικό των «αετών» τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι.
Αυτό που είναι ξεκάθαρο και θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως όλο το ποσό που συμφωνήθηκε με τους Πορτογάλους θα μπει άμεσα στα ταμεία του συλλόγου. Έτσι περίπου 1,5 εκατ. ευρώ θα είναι διαθέσιμα για τους «πράσινους» προκειμένου να κλείσουν τις πολλές τρύπες που υπάρχουν.
Όσον αφορά στον Ρόμπιν Λουντ, ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι, και μετά θα πάει προς πώληση. Ο ίδιος θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, εκτιμώντας την ώθηση που έδωσε στην καριέρα του, κι έτσι δεν θα «πατήσει» στο γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι για να βρει πιο εύκολα ομάδα. Ο μάνατζέρ του αναμένεται στην Αθήνα για να συμφωνηθούν οι όροι ανανέωσης του συμβολαίου. Για τον Λουντ υπάρχει δεδομένα ενδιαφέρον από τη Σταντάρ Λιέγης, ενώ λέγεται πως τον εξετάζει και μία ομάδα από την Αγγλία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις